Få hjelp med Fallout 76

En T-51b-hjelm som ligger i støvet

Få informasjon om alt som har å gjøre med Fallout 76 – utgaver, funksjoner, kundestøtte og annet. Du finner informasjon på produktsiden for Fallout 76.

Kundestøtte for Fallout 76

Hvis du vil ha tips og andre hjelpealternativer for Fallout 76, kan du gå til kundestøtte for Bethesda.

Vanlige spørsmål om Fallout 76

Når det gjelder svar på vanlige spørsmål, kan du se Vanlige spørsmål om Fallout 76.

Se hva du har kjøpt

Gå til kjøpshistorikken å vise transaksjonene dine.

Hold deg oppdatert om Fallout 76

Finn siste nytt og annen informasjon om Fallout 76 på Bethesda Twitter.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Få hjelp med Fallout 76, som du leste om, eller om et annet problem?