Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Få hjelp med Fortnite

Få informasjon om alt som har å gjøre med Fortnite – Battle Royale, Fortnite på mobil, Save the World, spilling mellom ulike plattformer og kundestøtte. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se vanlige spørsmål om Fortnite.

Kjent problem

Spillet krasjer eller kommer ikke forbi startskjermen når du starter det.

Løsning: Du må oppdatere spillet med den nyeste oppdateringen. Slik oppdaterer du spillet:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Gå til Mine spill og apper og velg Vis alle.
  3. Velg Oppdateringer, og se etter oppdateringen for Fortnite.
  4. Merk oppdateringen, og trykk på A for å starte oppdateringen.

Når oppdateringen er fullført, skal du kunne starte Fortnite uten problemer.

Obs! Hvis konsollen ikke ser oppdateringen, starter du konsollen på nytt ved å gå til System-menyen i guiden og velge Start konsollen på nytt. Etter at konsollen har startet på nytt, skal Fortnite oppdateres automatisk neste gang du starter det.

Kontoen din

Hvis du vil ha informasjon om Epic-kontoen din, kan du gå til støttesenteret.

Se hva du har kjøpt

Gå til kjøpshistorikken å vise transaksjonene dine.

Informasjon om refusjon

Hvis du vil refundere artikler i spillet, går du til portalen Self-Service Cosmetic Return i spillet.

Du kan bare refundere kosmetiske artikler tre ganger i spillets levetid. Du må refundere kosmetiske artikler i spillet innen 30 dager etter kjøpet.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Få hjelp med Fortnite, som du leste om, eller om et annet problem?