Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Forza Motorsport og Forza Horizon

Velkommen til Forza Motorsport og Forza Horizon for Xbox One og Windows 10. Her kan du finne koblinger til videoer og demoer, informasjon om serverstatusen for hvert spill og hjelp med feilsøking. Du kan også finne koblinger hvis du vil kjøpe spillene for Xbox One og Windows 10.

Du finner fora og støtte fra fellesskapet for Forza Motorsport og Forza Horizon på http://www.forzamotorsport.net.

Gå til Utestengning og håndhevelse for Forza hvis du tror at du har fått en utestengning fra Forza-teamet.

Emner

Forza Horizon 4

Om Forza Horizon 4
Utforsk Forza Horizon 4 gjennom videoer og demoer. Få informasjon om spillet, tillegg og hvordan du kjøper spillet.

Vanlige spørsmål om Forza Horizon 4
Se svarene på vanlige spørsmål om Forza Horizon 4.

Få teknisk hjelp med Forza Horizon 4
Hvis det har oppstått et problem i spillet, har Forza Support-siden en liste over flere vanlige spørsmål og kjente problemer.

Se på, strømme og tjene i Forza Horizon 4 på Mixer
Finn ut mer om hvordan du tjener Influence-poeng i spillet ved å se på og strømme Forza Horizon 4 på Mixer.

Feilsøke problemer med Xbox Play Anywhere-spill
Forza er et Xbox Play Anywhere-spill. Finn løsninger på problemer med spillet ditt på Xbox One eller i Windows 10.

Krysspilling mellom Windows 10 og Xbox One
Forza Horizon 4 støtter krysspilling. Finn ut mer om hvordan du kan starte et spill på en plattform og fortsette på en annen, samt informasjon om feilsøking.

Vil du ha mer hjelp? Sjekk fellesskapet
Gå til Forza Horizon 4-forumet for å få mer informasjon om spillet, delta i samtalene i fellesskapet og få hjelp med spørsmål som ikke blir besvart her.

Forza Motorsport 7

Om Forza Motorsport 7
Utforsk Forza Motorsport 7 gjennom videoer og demoer. Finn ut mer om spillet, tillegg og hvordan du kjøper spillet.

Vanlige spørsmpål om Forza Motorsport 7
Se svar på vanlige spørsmål om Forza Motorsport 7.

Vil du ha mer hjelp? Sjekk fellesskapet
Gå til Forza Motorsport 6-forumet hvis du vil vite mer om spillet, bli med i samtaler i fellesskapet eller finne feilsøkingsstøtte for spørsmål som ikke blir besvart her.

Forza Horizon 3

Om Forza Horizon 3
Utforsk Forza Horizon 3 gjennom videoer og demoer. Finn ut mer om spillet, tillegg og hvordan du kjøper spillet.

Vanlige spørsmål om Forza Horizon 3
Se svar på vanlige spørsmål om Forza Horizon 3.

Feilsøke problemer med Xbox Play Anywhere-spill
Forza er et Xbox Play Anywhere-spill. Finn svar på problemer du kan ha med spillet ditt på Xbox One eller i Windows 10.

Krysspilling mellom Windows 10 og Xbox One
Forza Horizon 3 støtter krysspilling. Finn ut mer om hvordan du kan starte et spill på en plattform og fortsette på en annen, samt informasjon om feilsøking.