Gears 5

Få informasjon om alt som har å gjøre med Gears 5 – utgaver, funksjoner, kundestøtte og annet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se produktsiden til Gears 5.

Kundestøtte for Gears 5

Hvis du vil ha tips og andre alternativer for hjelp for Gears 5, kan du gå til Gears 5-støttesiden.

Se hva du har kjøpt

Gå til kjøpshistorikken å vise transaksjonene dine.

Finn ut hva andre sier om Gears 5

Kontroller om problemet er omtalt i Gears 5-foraene.

Hold deg oppdatert om Gears 5

Finn siste nytt og annen informasjon om Gears 5 på Twitter.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Gears 5, som du leste om, eller om et annet problem?