Gears 5 med Xbox Game Pass

Gears 5 blir tilgjengelig for abonnenter av Xbox Game Pass (omfatter konsollspill og PC-spill) når spillet lanseres den 10. september 2019. Hvis du abonnerer på Xbox Game Pass Ultimate, kan du installere Gears 5 Ultimate Edition i perioden med tidlig tilgang, som begynner 6. september 2019.

Forhåndsinstallere spillet

Du kan også forhåndsinstallere Gears 5 med et aktivt Xbox Game Pass-abonnement for å sørge for at du har spillet klart så snart det lanseres. Slik gjør du det:

Xbox Game Pass (konsollspill og PC-spill)

1. Velg Game Pass-huben på Hjem-skjermen på Xbox One eller i Xbox-appen på Windows 10-enheten, og søk etter Gears 5.
  2. Velg alternativet for installasjon. Dette gjør at det blir lagt til en plassholder i spillbiblioteket, som oppdateres like før spillet lanseres.
  3. Hvis du har et aktivt Xbox Game Pass-abonnement når spillet lanseres, kan du starte spillet og spille det.

Obs! Du må kjøre Windows versjon 1903 eller nyere for å kunne forhåndsbestille Gears 5 på Windows 10-enheten. Gå til Innstillinger > System > Om for å kontrollere at du har versjon 1903 eller nyere.

Xbox Game Pass Ultimate

1. Like før tidlig tilgang begynner 6. september 2019, blir Gears 5 Ultimate Edition tilgjengelig i Game Pass-huben.
  2. Velg alternativet for installasjon. Dette gjør at det blir lagt til en plassholder i spillbiblioteket, som oppdateres like før spillet lanseres.
  3. Hvis du har et aktivt Xbox Game Pass Ultimate-abonnement når spillet lanseres, kan du starte Ultimate Edition av spillet og spille det.

Bonusinnhold ved forhåndsbestilling

Alle spillere som forhåndsbestiller Gears 5, får følgende forhåndsbestillingsbonus:

• Terminator Dark Fate-figurpakke
  • Sju dager med boost
  • Vector Lancer-skall

Hvis du har et aktivt Xbox Game Pass-abonnement og bruker det til å spille Gears 5 før 16. september 2019, får du i tillegg forhåndsbestillingsbonusen oppført ovenfor.

Du får mer informasjon om hvordan disse forhåndsbestillingsartiklene sendes til deg, når lanseringen nærmer seg.

Hvis du ikke lenger har et aktivt Xbox Game Pass-abonnement, men vil forhåndsbestille spillet før lansering og ha forhåndsbestillingsbonusen, kan du gå til produktsiden for spillet.

Beslektede problemer

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Gears 5 med Xbox Game Pass, som du leste om, eller om et annet problem?