Gears of War

Velkommen til Gears of War for Xbox One og Windows 10. Her kan du finne koblinger til videoer og demoer, informasjon om serverstatusen for hvert spill og hjelp med feilsøking. Du kan også finne koblinger hvis du vil kjøpe spillene for Xbox One og Windows 10.

Du finner fora og fellesskapsstøtte for Gears of War på http://www.gearsofwar.com.

Emner

Gears of War 4

Gears of War 4
Utforsk Gears of War 4 gjennom videoer og demoer. Finn ut mer om spillet, tillegg og hvordan du kjøper spillet.

Vanlige spørsmål om Gears of War 4
Få svar på vanlige spørsmål om Gears of War 4.

Få mest mulig ut av Gears of War 4 for Windows 10
Hvis du har maskinvaren som støtter det, kan du finjustere opplevelsen slik at du får mest mulig ut av Gears of War 4.

Feilsøke Gears of War 4 for Windows 10
Hvis du det oppstår en feil, sjekker du disse forklaringene og feilsøkingstrinnene du kan følge.

Feilsøking av problemer med Xbox Play Anywhere-spill
Gears of War 4 er et Xbox Play Anywhere-spill. Finn svar på problemer du kan ha med spillet ditt på Xbox One eller i Windows 10.

Krysspilling mellom Windows 10 og Xbox One
Gears of War 4 har støtte for krysspilling, så du kan spille med eller mot noen på en annen plattform. Finn ut mer om hvordan du spiller på tvers av plattformer, og få feilsøkingsinformasjon.

Vil du ha mer hjelp? Sjekk fellesskapet
Gå til Gears of War 4-forumet hvis du vil vite mer om spillet, delta i samtalene i fellesskapet og finne feilsøkingsstøtte for spørsmål som ikke blir besvart her.

Gi tilbakemelding om Gears of War 4
Hvis du er en Gears of War-entusiast, kan du bli med i tilbakemeldingsprogrammet for å gi tilbakemelding og være med på å forme spillet i fremtiden.

Gears of War: Ultimate Edition oversikt

Om Gears of War: Ultimate Edition for Xbox One og Windows 10
Utforsk Gears of War: Ultimate Edition gjennom videoer og demoer. Finn ut mer om spillet, tillegg og hvordan du kjøper spillet.

Kjøp Gears of War: Ultimate Edition på Windows 10
Kjøp Gears of War: Ultimate Edition for Windows 10. Finn ut mer om spillet, tillegg og hvordan du kjøper spillet.

Vanlige spørsmål om Gears of War: Ultimate Edition for Windows 10
Få svar på vanlige spørsmål om Gears of War: Ultimate Edition for Windows 10.

Eldre versjoner av Gears of War

Hvis du fortsatt spiller en av følgende versjoner av Gears of War, kan du gå til nettstedet for Gears of War for å finne mer informasjon:

Administrasjon av og hjelp for Xbox One

Kontrollere statusen for Xbox Live-tjenesten
Hvis du har problemer med å bruke Xbox Live til å spille et spill, kan du se etter problemer med tjenesten. Hvis det vises et relevant varsel, venter du til tjenesten er oppe og går og prøver på nytt.

Feilsøke en platefeil på Xbox One
Finn ut hva du gjør hvis Xbox-konsollen ikke kan lese spillplaten.

Installere spill på Xbox One
Finn ut hvordan du installerer spillet på Xbox One-harddisken.

Administrere spillagringer i nettskyen på Xbox One
Finn ut hvordan du administrerer lagrede spill og holder deg synkronisert via Xbox Live.

Finne spill og spillinnhold etter å ha løst inn en kode på nettet på Xbox One
Finn ut hvordan du installerer spill og nedlastbart spillinnhold etter at du har løst inn en kode på Xbox One.

Xbox One-prestasjoner og -utfordringer
Finn ut mer om prestasjoner, utfordringer og hvordan du får belønninger på Xbox One-konsollen.

Feilsøke treg nedlasting av spill eller apper på Xbox One
Finn ut hvordan du feilsøker treg nedlasting av spill eller apper på Xbox One-konsollen.

Løsning for feil på flerspillertilkobling til Xbox One
Følg disse trinnene hvis du ikke kan koble deg til spill med flere spillere via Xbox Live.

Administrasjon av og hjelp for Windows 10

Administrasjon av Microsoft-konto
Logg på Microsoft-kontoen din for å administrere informasjon, kjøp, familiens enheter og sikkerhet og personvern.

Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din
Kontroller at spillet kan spilles på enheten før du kjøper det.

Feilsøke problemer med kjøp, nedlasting eller installasjon i Windows 10
Gå til kundestøtte for Microsoft Store for å få hjelp med transaksjoner og kjøp.

Feilsøke problemer med spilling i Windows 10
Feilsøk krasj, frysninger og dårlig ytelse i Windows 10-spillene.

Få programvare- og driveroppdateringer for Windows 10
Når du holder enheten oppdatert, sikrer du at du alltid kjører den nyeste programvaren og de nyeste maskinvaredriverne.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Gears of War, som du leste om, eller om et annet problem?