Vanlige spørsmål om Gears POP!

Har du et spørsmål om Gears POP!? Her finner du svar på noen vanlige spørsmål.

På denne siden

Hvordan spiller jeg Gears POP!?

Gears POP! er for øyeblikket i myk lansering på iOS- og Android-enheter. Enheten må oppfylle eller overskride følgende krav:

• Android: Nexus (minst 3 GB RAM kreves), Android 4.4 eller nyere
  • iOS: iPhone 5s eller nyere, iOS 10 eller nyere

Hvorfor kan jeg ikke laste ned spillet mitt?

Spillet er for øyeblikket i myk lansering og er kanskje ikke tilgjengelig i landet ditt eller på enheten din. Følg teamet på Twitter og Facebook for å holde deg oppdatert på alt om Gears POP!

Må jeg ha en Microsoft-konto for å kunne spille?

Du kan spille Gears POP! uten en konto, men du må koble en Microsoft-konto for å fortsette fremdrift eller fortsett der du slapp på en annen enhet. Følg instruksjonene i spillet for å koble til Xbox Live, og enten logg på med en eksisterende konto eller opprett en ny.

Hvis du har mistet tilgang til Gears POP!-kontoen, ta kontakt via kontaktskjemaet, så vil Gears POP!-teamet undersøke det. Husk å ta med kontonavnet ditt og hva slags enheter du spilte på.

Hvorfor har jeg ikke mottatt varen som jeg betalte for i spillet?

Sjekk bestillingshistorikken din. For Android-baserte enheter logger du på play.google.com/store/account/orderhistory. For iOS-baserte enheter logger du på www.apple.com/shop/goto/account. Hvis transaksjonen ikke er oppført, kan det hende at kjøpet ikke gikk gjennom. Sjekk også eventuelle andre profiler som du eller et familiemedlem kan se, fordi du kan ha kjøpt varene på en annen konto.

Hvis du fortsatt ikke ser kjøpet, ta kontakt via kontaktskjemaet, så vil Gears POP!-teamet undersøke det. Husk å ta med kontonavnet ditt, hva slags enheter du spilte på, og kjøpsbeviset.

Kan jeg overføre kontoen min fra en Apple-enhet til en Android-enhet eller omvendt?

Ja – sørg for at du har koblet Gears POP!-kontoen din til Microsoft-kontoen for Xbox Live, og at du kan spille på både Apple- og Android-enheter med samme konto.

Jeg opplever nettverksproblemer, eller jeg har funnet en feil. Hvordan rapporterer jeg det?

Ta kontakt via kontaktskjemaet, så vil Gears POP!-teamet undersøke det. Del så mye informasjon som du mener er relevant, inkludert informasjon om enheten du bruker. Gears POP!-teamet er alltid ute etter å forbedre spillet via oppdateringer. Eventuelle feil spillere finner, er alltid på radaren deres.

Hvordan kan jeg gi tilbakemelding eller komme med forslag til fremtidige spilloppdateringer?

Ta kontakt med teamet via Twitter og Facebook eller send tilbakemelding via kontaktskjemaet. Teamet er alltid ute etter nye ideer for spillmoduser og karakterer – si hva du synes.