Vanlige spørsmål om Halo 5: Forge på Windows 10

Har du et spørsmål om Halo 5: Forge på Windows 10? Her finner du svar på noen vanlige spørsmål.

På denne siden

Jeg ble bedt om å oppgradere min Windows-enhet for å spille Halo 5: Forge. Hvilken versjon trenger jeg?

Hvis du vil laste ned og installere Halo 5: Forge på Windows 10, må du ha en enhet som kjører versjon 1607 eller nyere.

Enheten må i tillegg kjøre en 64-biters versjon av Windows 10. Hvis du har en 32-biters versjon, kan du ikke spille Halo 5: Forge.

Du kan sjekke om du kjører en kompatibel versjon av Windows på enheten ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows-enheten din.

Trenger jeg annen programvare for å spille Halo 5: Forge?

Ja, du må ha installert DirectX 12 eller nyere for å spille Halo 5: Forge. Du kan sjekke hvilken versjon av DirectX du har installert på enheten, ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows-enheten din.

Hva er maskinvarekravene?

Maskinvarekravene for Halo 5: Forge vil variere avhengig av enheten du vil spille på. Hvis du vil vise systemkravene for Windows 10, kan du gå til beskrivelsessiden for Halo 5: Forge.

Du kan sjekke om Windows 10-enheten har nok ledig diskplass, finne ut hvilket skjermkort som er installert, og vise andre viktige detaljer om enheten ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din.

Hva skjer hvis jeg laster ned Halo 5: Forge på en enhet som ikke oppfyller maskinvarekravene?

Vi anbefaler at du sjekker enhetsspesifikasjonene for å sikre at enheten oppfyller minimumskravene. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din.

Hvis det oppstår et problem når du skal starte spillet, eller hvis det vises en feilmelding, kan du gå til Feilsøke Halo 5: Forge på Windows 10 for mer informasjon.

Hvis du allerede har lastet ned spillet, kan du prøve å justere grafikkalternativene i innstillingene i spillet. Slik gjør du det:

1. Uthev Innstillinger fra hovedmenyen, og velg deretter Lyd og bilde.
  2. Angi en lav innstilling for skjermoppløsningen. Lavere innstillinger kan fungere bedre.
  3. Sett Bildefrekvensgrense til 30.
  4. Endre alle andre grafikkinnstillinger til lav, av eller 1 (min).

Hvis du vi ha en fullstendig liste over tips og triks for å forbedre ytelsen i spillet, kan du gå til forumet for Halo 5: Forge.

Hvor lang tid tar det å laste ned Halo 5: Forge?

Nedlastingstiden kan variere avhengig av hastigheten på Internett-tilkoblingen din. I gjennomsnitt tar det cirka 1 time å laste ned 10 GB over en tilkobling på 20 Mbps.

Obs!  Denne informasjonen er bare veiledende, ikke en fremstilling av faktisk nedlastingstid. Båndbredden vil være begrenset og nedlastingstiden vil øke under aktiviteter som strømming av innhold, spilling, eller spill-strømming fra Xbox One til en Windows 10-PC.

Gjeldende nedlastingshastighet Fil på 30 GB Fil på 40 GB Fil på 50 GB Fil på 60 GB Fil på 70 GB
2 Mb/s 33,3 timer 44,4 timer 55,6 timer 66,7 timer 77,8 timer
5 Mb/s 13,3 timer 17,8 timer 22,2 timer 26,7 timer 31,1 timer
10 Mb/s 6,7 timer 8,9 timer 11,1 timer 13,3 timer 15,6 timer
20 Mb/s 3,3 timer 4,4 timer 5,6 timer 6,7 timer 7,8 timer
50 Mb/s 1,3 timer 1,8 timer 2,2 timer 2,7 timer 3,1 timer
100 Mb/s 0,7 timer 0,9 timer 1,1 timer 1,3 timer 1,6 timer
200 Mb/s 0,3 timer 0,4 timer 0,6 timer 0,7 timer 0,8 timer

Eksempel

Hvis du installerer en fil på 40 GB, og den er 25 prosent lastet ned (30 GB gjenstår) og tilkoblingshastigheten er 10 Mb/s, vil det ta ca. 4,4 timer til nedlastingen er fullført. (Dette forutsetter at nedlastingshastigheten forblir den samme.)

Ikke avbryt nedlastingen eller slå av datamaskinen mens du laster ned spillet. Halo 5: Forge-ikonet vises i Mitt bibliotek på din Windows 10-enhet.

Obs!  Ytterligere Internett-avgifter kan påløpe mens du laster ned spillet.

Hvis du synes at nedlastingen av spillet går tregt, kan du gå til Løs problemer med nettverkstilkoblinger i Windows 10 for flere fremgangsmåter for feilsøking.

Hva slags tilbehørsenhet trenger jeg for å styre Halo 5: Forge?

Du kan bruke mus og tastatur eller en spillkontroller (håndkontroller for Xbox One eller Xbox 360 anbefales). Hvis du bruker en Xbox One-kontroller, må du enten bruke en USB-kabel til å koble den til enheten, eller en trådløs Xbox-adapter for Windows.

Du kan også koble en Xbox One S- eller Xbox Design Lab-kontroller til enheten din via Bluetooth. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Bruke Xbox One trådløs kontroller på en PC.