Halo

Velkommen til Halo for Xbox One og Windows 10. Her kan du finne koblinger til videoer og demoer, informasjon om serverstatusen for hvert spill og hjelp med feilsøking. Du kan også finne koblinger hvis du vil kjøpe spillene for Xbox One og Windows 10.

Du finner fora og fellesskapsstøtte for Halo på http://www.halowaypoint.com.

På denne siden

Halo Wars 2

Halo Wars 2
Utforsk Halo Wars 2 gjennom videoer og demoer. Finn ut mer om spillet, tillegg og hvordan du kjøper spillet.

Vanlige spørsmål om Halo Wars 2
Få svar på vanlige spørsmål om Halo Wars 2.

Hva er forskjellen mellom spill som er 4K Ultra HD, HDR og Xbox One X-forbedret?
Finn ut mer om disse forskjellene og hvordan de forbedrer spillopplevelsen.

Feilsøke problemer med Xbox Play Anywhere-spill
Halo Wars 2 er et Xbox Play Anywhere-spill. Finn svar på problemer du kan ha med spillet ditt på Xbox One eller i Windows 10.

Vil du ha mer hjelp? Sjekk fellesskapet
Gå til Halo Wars-foraene hvis du vil vite mer om spillet, bli med i samtaler i fellesskapet og finne feilsøkingsstøtte for spørsmål som ikke blir besvart her.

Halo Wars: Definitive Edition

Om Halo Wars: Definitive Edition
Utforsk Halo Wars: Definitive Edition gjennom videoer og demoer. Finn ut mer om spillet, tillegg og hvordan du kjøper spillet.

Vanlige spørsmål om Halo Wars: Definitive Edition
Se svar på vanlige spørsmål om Halo Wars: Definitive Edition.

Feilsøk Halo Wars: Definitive Edition
Hvis du har vanskeligheter med å spille Halo Wars: Definitive Edition, finner du her måter å rette de mest sannsynlige feilene på.

Feilsøking av problemer med Xbox Play Anywhere-spill
Halo Wars: Definitive Edition er et Xbox Play Anywhere-spill. Finn svar på problemer du kan ha med spillet ditt på Xbox One eller i Windows 10.

Halo Wars: Definitive Edition på Steam
Halo Wars: Definitive Edition er nå tilgjengelig på Steam! Kjøp spillet, finn kundestøtteinformasjon, og bli med i Steam Powered-fellesskapet.

Vil du ha mer hjelp? Sjekk fellesskapet
Gå til Halo Wars-foraene hvis du vil vite mer om spillet, bli med i samtaler i fellesskapet og finne feilsøkingsstøtte for spørsmål som ikke blir besvart her.

Halo 5: Forge

Om Halo 5: Forge
Se videoer og demoer for Halo 5: Forge. Finn ut mer om spillet, tillegg og hvordan du kjøper spillet.

Vanlige spørsmål om Halo 5: Forge
Få svar på vanlige spørsmål om Halo 5: Forge.

Feilsøke Halo 5: Forge
Hvis det oppstår en feil, kan du ta en titt på disse forklaringene og feilsøkingstrinnene du kan følge.

Vil du ha mer hjelp? Sjekk fellesskapet
Gå til forumet for Halo 5: Forge hvis du vil vite mer om spillet, bli med i samtaler i fellesskapet eller finne feilsøkingsstøtte for spørsmål som ikke blir besvart her.

Halo 5: Guardians

Om Halo 5: Guardians
Utforsk Halo 5: Guardians via videoer og demoer. Finn ut mer om spillet, tillegg og hvordan du kjøper spillet.

Informasjon om REQ-pakke for Halo 5: Guardians
Finn ut mer om REQ-systemet, hvor du ser etter hjelp, og hvordan du feilsøker nedlastingsproblemer.

Feilsøke problemer med funksjonen for å finne medspillere i Halo 5: Guardians
Finn ut hvordan du feilsøker problemer som er knyttet til å finne medspillere, og hvordan du løser tilkoblingsproblemer på konsollen.

Informasjon om maskinvarestøtte for Halo 5: Guardians
Hvis du har problemer med maskinvare for Halo 5: Guardians, kan du finne mer informasjon og hjelp her.