Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Vanlige spørsmål om Halo Wars 2

Oversikt

Har du et spørsmål om Halo Wars 2? Her finner du svar på noen vanlige spørsmål.

På denne siden

Halo Wars 2 er et Xbox Play Anywhere-spill. Hva betyr det?

Når du kjøper et Xbox Play Anywhere-spill digitalt, er det ditt til å spille på både Xbox og i Windows 10. Du trenger bare å kjøpe spillet én gang via Microsoft Store på Xbox eller Windows 10-enheten, og det vises i spillbiblioteket uansett hvor du logger på.

Hvis du har kjøpt spillet på Xbox og vil spille det på Windows 10-enheten, logger du på Windows 10-enheten. Hvis spillet allerede er installert på enheten din, vises det i listen over apper. Hvis ikke kan du installere det ved å åpne Store og velge Mitt bibliotek.

Hvis du har kjøpt spillet for Windows 10 og vil spille det på Xbox-konsollen din, logger du på konsollen og går til Mine spill og apper. Hvis spillet allerede er installert, vises det i spillisten din. Hvis ikke kan du finne det i avsnittet Klar til å installere.

For å finne ut mer om Xbox Play Anywhere og se hvilke spill som støttes, går du til nettstedet Xbox Play Anywhere. Du kan også gå til Feilsøke problemer med Xbox Play Anywhere spill hvis du har problemer med å finne Halo Wars 2 eller innhold på Xbox One-konsollen eller Windows 10-enheten.

Obs! Halo Wars 2 er ikke tilgjengelig på Xbox One i Kina. Dette betyr at Xbox Play Anywhere for dette spillet heller ikke er tilgjengelig i Kina.

Jeg ble bedt om å oppgradere min Windows-enhet for å spille Halo Wars 2. Hvilken versjon av Windows trenger jeg?

For å kunne laste ned og installere Halo Wars 2 for Windows 10 må du ha en enhet som kjører versjon 1607, med OS-build 14393.447 eller nyere.

Enheten må i tillegg kjøre en 64-biters versjon av Windows 10. Hvis du har en 32-biters versjon, kan du ikke spille Halo Wars 2.

Slik ser du om du kjører en kompatibel versjon av Windows på enheten:

1. Gå til Start, skriv inn Om PC-en, og velg deretter Om PC-en.
  2. Se under PC etter Versjon for å finne ut hvilken versjon og utgave av Windows du kjører på PC-en. Kontroller at dette er minst 1607.
  3. Se under PC etter OS-build, og kontroller at dette er minst 14393.447.
  4. Se under PC etter Systemtype for å se om du kjører en 32- eller 64-biters versjon av Windows.

Hvis ingen versjon er oppført, må du oppdatere før du kan laste ned spillet. Du kan gjøre dette på to ulike måter:

• Gå til Start > Innstillinger > Oppdatering og sikkerhet > Windows Update. Se om det finnes noen relevante oppdateringer.
    Obs! Hvis det er mindre enn 31 dager siden du oppgraderte til Windows 10, får du ikke november-oppdateringen med en gang. Grunnen til dette er at du skal kunne gå tilbake til en tidligere versjon av Windows hvis du vil. Når det har gått 31 dager, blir november-oppdateringen lastet ned automatisk til PC-en.
  • Se siden Windows Update: vanlige spørsmål for å oppgradere enheten din til Windows 10 med siste oppdatering.

Hvis du har versjon K eller KN av Windows 10, må du kanskje laste ned ytterligere programvare. Denne er tilgjengelige som en gratis nedlasting Du kan gjøre dette ved å gå til Mediefunksjonspakken i Windows 10 N- og Windows 10 KN-utgavene (november 2015).

Trenger jeg ytterligere programvare for å spille Halo Wars 2?

Ja, du må ha DirectX 12 med funksjonsnivå 11 eller nyere installert for å kunne spille Halo Wars 2.

Hvis du ikke er sikker på om du har DirectX 12 installert, kan du sjekke det slik:

1. Trykk på Windows-logotasten + R for å åpne dialogboksen Kjør.
  2. Skriv inn "dxdiag", og trykk deretter på Enter for å starte DirectX-diagnoseverktøyet.
  3. Se etter DirectX-versjonen i System-fanen i Systeminformasjon-vinduet. Versjonen må være 12 eller nyere for at du skal kunne kjøre Halo Wars 2.
  4. Se etter støttede Funksjonsnivåer under Drivere i Skjerm-fanen for skjermkortet, og kontroller at 11_0 eller 11_1 vises i listen.

Hva er maskinvarekravene?

Maskinvarekravene for Halo Wars 2 varierer, avhengig av om du spiller av på Xbox eller Windows 10. Gå til produktdetaljsiden for hver plattform for å finne størrelsen på spillet, systemkravene (spesielt for Windows 10-enheter), og eventuell tilleggsinformasjon om spillet.

Obs! Siden dette er et Xbox Play Anywhere-spill, kan du kjøpe det digitalt på enten Xbox eller Windows 10 og eie begge versjonene av spillet. De separate produktdetaljsidene for hver plattform er bare til informasjon. Du trenger ikke å kjøpe spillet to ganger.

For Xbox:

Hvis du vil vise installasjonskravene for Xbox, kan du gå til produktdetaljsiden for Halo Wars 2.

Slik ser du om du har nok ledig diskplass på Xbox-konsollen til at du kan installere Halo Wars 2:

1. Trykk på Xbox-knappen  på kontrolleren for å gå til dashbordet, og gå deretter mot høyre og velg Mine spill og apper.
  2. Kontroller ledig diskplass, som vises i nedre venstre hjørne av skjermen. Hvis du ikke har nok plass, må du enten fjerne noen av dine eksisterende spill og apper eller legge en ekstern stasjon til konsollen.

Hvis du bruker en ekstern lagringsenhet med konsollen din og vil endre standard installasjonsplassering:

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger > Alle innstillinger.
  3. Velg System > Lagring.
  4. Standard lagringsplass vises under Administrer lagringsplass med et triangel i øvre høyre hjørne.

For Windows 10:

Du finner systemkravene for Windows 10 på produktdetaljsiden for Halo Wars: Definitive Edition for Windows 10. Delen "Tilleggsinformasjon" inneholder informasjon om omtrentlig nedlastingsstørrelse, som angir hvor stort spillet er.

Hvis du ikke vet hvilken GPU (grafikkprosessor) eller hvor mye VRAM (skjermminne) du har, kan du sjekke det slik:

1. Gå til Start > Innstillinger > System.
  2. Rull til bunnen i Skjerm-fanen, og velg Avanserte skjerminnstillinger.
  3. Rull til bunnen, og velg Egenskaper for skjermkort. Navnet på GPU-en vises under Korttype, og VRAM vises ved Dedikert skjermminne.

Se Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du sjekker enheten din.

Slik finner du ut hvor mye ledig diskplass du har på Windows 10-enheten, og slik endrer du hvor spillet lagres:

1. Gå til Innstillinger > System > Lagring.
  2. Dermed kan du se brukt diskplass for hver stasjon på enheten. Kontroller at du har nok ledig plass på harddisken din.

Se Finn ut hvor mye lagerplass PC-en din har for mer informasjon om hvordan du kontrollerer Windows 10-enheten din.

Hva skjer hvis jeg laster ned Halo Wars 2 på en enhet som ikke oppfyller maskinvarekravene?

Vi anbefaler at du sjekker enhetsspesifikasjonene for å sikre at enheten oppfyller minimumskravene.

Hvis du allerede har kjøpt spillet, kan du prøve å justere grafikkalternativene i det.

Hvis du vil se en fullstendig liste over tips og triks for å forbedre ytelsen i spillet, kan du gå til nettstedet for Halo Wars.

Hvor lang tid tar det å laste ned Halo Wars 2?

Nedlastingstiden kan variere, avhengig av hastigheten på Internett-tilkoblingen din. Det tar i gjennomsnitt cirka 4 timer å laste ned 40 GB over en tilkobling på 20 Mbps.

Følg fremgangsmåten i delen Hva er maskinvarekravene? ovenfor for å finne størrelsen på spillet på Xbox og Windows 10. Disse kan variere avhengig av hvilken enhet du installerer på.

Tabellen nedenfor viser estimerte nedlastingstider basert på gjeldende nedlastingshastighet.

Obs! Denne informasjonen er bare veiledende, ikke en fremstilling av faktisk nedlastingstid. Båndbredden vil være begrenset og nedlastingstiden vil øke under aktiviteter som strømming av innhold, spilling, eller spill-strømming fra Xbox One til en Windows 10-PC.

Gjeldende nedlastingshastighet

Fil på 30 GB

Fil på 40 GB

Fil på 50 GB

Fil på 60 GB

Fil på 70 GB

2 Mb/s

33,3 timer

44,4 timer

55,6 timer

66,7 timer

77,8 timer

5 Mb/s

13,3 timer

17,8 timer

22,2 timer

26,7 timer

31,1 timer

10 Mb/s

6,7 timer

8,9 timer

11,1 timer

13,3 timer

15,6 timer

20 Mb/s

3,3 timer

4,4 timer

5,6 timer

6,7 timer

7,8 timer

50 Mb/s

1,3 timer

1,8 timer

2,2 timer

2,7 timer

3,1 timer

100 Mb/s

0,7 timer

0,9 timer

1,1 timer

1,3 timer

1,6 timer

200 Mb/s

0,3 timer

0,4 timer

0,6 timer

0,7 timer

0,8 timer

Eksempel:

Hvis du installerer en fil på 20 GB som er 25 prosent lastet ned (15 GB gjenstår), og tilkoblingshastigheten er 10 Mb/s, skal det ta ca. 3,4 timer til nedlastingen er fullført. (Dette forutsetter at nedlastingshastigheten forblir den samme.)

Ikke avbryt nedlastingen eller slå av datamaskinen mens du laster ned spillet. Ikonet for Halo Wars 2 vises i delen Installerte apperStart-menyen på Xbox og i Mitt bibliotek på Windows 10-enheten.

Obs! Ytterligere Internett-avgifter kan påløpe mens du laster ned spillet.

Hvis du tror at nedlastingen av spillet går for sakte, kan du gå til Feilsøke treg nedlasting av spill eller apper på Xbox One eller Løse problemer med nettverkstilkobling i Windows 10 hvis du vil se flere feilsøkingstrinn.

Hva slags tilbehørsenhet trenger jeg for å styre Halo Wars 2?

Du kan bruke mus og tastatur eller en spillkontroller (håndkontroller for Xbox One eller Xbox 360 anbefales). Hvis du bruker en Xbox One-kontroller, må du bruke en USB-kabel eller en trådløs Xbox-adapter for Windows til å koble den til enheten.

Du kan også koble en Xbox One S- eller Xbox Design Lab-kontroller til enheten din via Bluetooth. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til Bruke trådløse Xbox One-kontrollere på en PC.

Andre USB-spillkontrollere som støttes av Windows, fungerer kanskje også.

Må jeg ha en Microsoft-konto for å kunne spille Halo Wars 2?

Ja, du må ha en Microsoft-konto for å kunne spille Halo Wars 2. Hvis du allerede spiller spill på Xbox 360 eller Xbox One, kan du bruke samme konto du bruker for de spillene, til å spille i Windows 10. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se siden Vanlige spørsmål om Microsoft-konto.

Må jeg være pålogget eller koblet til internett for å kunne spille Halo Wars 2?

Hvis du har tenkt å være et sted uten nettdekning, for eksempel på en lang flytur, kan du klargjøre Windows 10-enheten slik at du kan spille Halo Wars 2 i frakoblet modus.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du konfigurerer Windows 10-enheten for spilling i frakoblet modus, kan du gå til Spille spill frakoblet i Windows 10 ved å bruke frakoblet modus.

Følgende moduser i spillet støttes mens du spiller i frakoblet modus:

• Single Player Campaign
  • Single Player Skirmish

Følgende moduser i spillet krever at du er koblet til nettet:

• Online multiplayer

Hvis du spiller i frakoblet modus, er ikke alle funksjonene, for eksempel funksjonen for å kjøpe artikler fra Microsoft Store, tilgjengelige. I tillegg er eventuelle ledertavler utilgjengelige mens du er frakoblet.

Hvis du oppnår prestasjoner mens du spiller i frakoblet modus, synkroniseres de til kontoen neste gang du logger på Xbox Live på enheten. Den lagrede spillfremgangen synkroniseres også når du logger på Xbox Live.

Du kan heller ikke bruke fordelene ved Xbox Live mens du er frakoblet. Se Hvorfor bør jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto? nedenfor for mer informasjon.

Hvor mange enheter kan jeg installere Halo Wars 2 på?

På Xbox kan du installere Halo Wars 2 og spille det frakoblet på hjemmekonsollen, og du kan også installere og spille det på venners konsoller hvis du logger på Xbox Live før du spiller.

I Windows 10 kan du installere Halo Wars 2 og spille det frakoblet på hovedenheten din (vanligvis den første enheten du installerer spillet på), og du kan installere det på flere enheter hvis du logger på Xbox Live før du spiller.

Du kan bare være logget på ett sted om gangen mens du spiller Halo Wars 2 eller andre spill som støtter Xbox Play Anywhere.

Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto?

Når du kobler Halo Wars 2 til Xbox Live-tjenesten, får du følgende fordeler når du spiller på Windows 10-enheten din.

Obs! Du må koble til Xbox Live via Xbox-appen for å starte Halo Wars 2. Se Må jeg være pålogget eller koblet til Internett for å kunne spille? ovenfor.

• Vær i kontakt med Xbox Live-fellesskapet, vis prestasjoner, se spillklipp og mye mer.
  • Lagre spillagringene i nettlagring, og fortsett å spille på en annen PC akkurat fra der du var.
  • Spill med den trådløse Xbox-kontrolleren på Windows 10 ved å bruke den trådløse Xbox-adapteren.
  • Enkelt ta opp, fortell om, og del de største øyeblikkene med innebygd Spill-DVR:
    • Hvis du vil starte Spill-DVR mens du spiller, trykker du på Windows-logotasten+G.
    • Hvis du vil administrere innstillingene for Spill-DVR, starter du Xbox-appen og går til Innstillinger > Spill-DVR.
    • Du kan få tilgang til spillklipp du tar opp mens du spiller Halo Wars 2, via Xbox-appen. Se Fordeler med å kjøre Xbox-appen mens du spiller et spill i Windows 10 hvis du vil ha mer informasjon.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Vanlige spørsmål om Halo Wars 2, som du leste om, eller om et annet problem?