Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Vanlige spørsmål om Halo Wars: Definitive Edition

Har du et spørsmål om Halo Wars: Definitive Edition? Her finner du svar på noen vanlige spørsmål.

På denne siden

Halo Wars: Definitive Edition er et Xbox Play Anywhere-spill. Hva betyr det?

Når du kjøper et Xbox Play Anywhere-spill digitalt, er det ditt til å spille på både Xbox og Windows 10. Du trenger bare å kjøpe spillet én gang via Microsoft Store på Xbox eller Windows 10-enheten, og det vises i spillbiblioteket uansett hvor du logger på.

Hvis du kjøpte spillet på Xbox og vil spille det på Windows 10, kan du logge deg på Windows 10-enheten din. Hvis spillet allerede er installert på enheten din, vil det vises i listen din over apper, hvis ikke kan du installere det ved å åpne Store og velge Mitt bibliotek.

Hvis du kjøpte spillet på Windows 10 og vil spille det på Xbox-konsollen din, logg på konsollen og gå til Mine spill og apper. Hvis spillet allerede er installert, vises det i spillisten din. Hvis ikke kan du finne det i delen Klar til å installere.

Hvis du vil vite mer om Xbox Play Anywhere og se hvilke spill som støttes, går du til nettstedet Xbox Play Anywhere. Du kan også se på Feilsøke problemer med Xbox Play Anywhere-spill hvis du har problemer med å finne Halo Wars: Definitive Edition eller innhold på Xbox One eller Windows 10-enheten.

Obs! Selv om du også kan kjøpe og spille Halo Wars: Definitive Edition på Steam, er det ikke inkludert som en del av Xbox Play Anywhere-programmet.

Hvordan kjøper jeg Halo Wars: Definitive Edition?

Du kan kjøpe Halo Wars: Definitive Edition fra Microsoft Store ved å gå til produktdetaljsiden for Halo Wars: Definitive Edition og velge alternativet for å kjøpe spillet.

Halo Wars: Definitive Edition er også inkludert som en del av pakken Halo Wars 2: Ultimate Edition. Når du har kjøpt Halo Wars 2: Ultimate Edition, får du automatisk Halo Wars: Definitive Edition i spillbiblioteket på Xbox One og i Windows 10.

Du trenger ikke å kjøpe Halo Wars: Definitive Edition separat siden du allerede har fått den som insentiv for å forhåndsbestille Halo Wars 2.

Du kan også kjøpe Halo Wars: Definitive Edition på Steam – gå til Steam hvis du vil ha mer informasjon.

Jeg ble bedt om å oppgradere Windows-enheten min for å spille Halo Wars: Definitive Edition. Hvilken versjon trenger jeg?

For å kunne laste ned og installere Halo Wars: Definitive Edition for Windows 10 må du ha en enhet som kjører versjon 1607, med OS-build 14393.0 eller nyere.

Enheten må i tillegg kjøre en 64-biters versjon av Windows 10. Hvis du har en 32-biters versjon, vil du ikke kunne spille Halo Wars: Definitive Edition.

Slik ser du om du kjører en kompatibel versjon av Windows på enheten:

1. Gå til Start, skriv inn Om PC-en, og velg deretter Om PC-en.
  2. Se under PC etter Versjon for å finne ut hvilken versjon og utgave av Windows du kjører på PC-en. Kontroller at dette er minst 1607.
  3. Se under PC etter OS-build, og kontroller at dette er minst 14393.0.
  4. Se under PC etter Systemtype for å se om du kjører en 32- eller 64-biters versjon av Windows.

Hvis ingen versjon er oppført, må du oppdatere før du kan laste ned spillet. Du kan gjøre dette på to ulike måter:

• Gå til Start, og velg Innstillinger > Oppdatering og sikkerhet > Windows Update. Se om det finnes noen relevante oppdateringer.
    Obs! Hvis det er mindre enn 31 dager siden du oppgraderte til Windows 10, vil du ikke få oppdateringen til 1607 med en gang. Grunnen til dette er at du skal kunne gå tilbake til en tidligere versjon av Windows hvis du vil. Etter at de 31 dagene har gått, vil PC-en din automatisk laste ned oppdatering 1607.
  • Se siden Windows Update: vanlige spørsmål for å oppgradere enheten din til Windows 10 med siste oppdatering.

Hvis du har versjon K eller KN av Windows 10, må du kanskje laste ned ytterligere programvare. Denne er tilgjengelige som en gratis nedlasting Gå til https://support.microsoft.com/en-us/kb/3099229 hvis du vil gjøre dette.

Trenger jeg ytterligere programvare for å spille Halo Wars: Definitive Edition?

Ja, du må ha DirectX 11 med funksjonsnivå 11.1 eller nyere installert for å kunne spille Halo Wars: Definitive Edition.

Hvis du ikke er sikker på om du har DirectX 11 installert, kan du sjekke det slik:

1. Trykk på Windows-logotasten + R for å åpne dialogboksen Kjør.
  2. Skriv inn "dxdiag", og trykk deretter på Enter for å starte DirectX-diagnoseverktøyet.
  3. Se etter DirectX-versjonen i System-fanen i Systeminformasjon-vinduet. Versjonen må være 11 eller nyere for å kjøre Halo Wars: Definitive Edition.
  4. Se etter støttede Funksjonsnivåer under Drivere i Skjerm-fanen for skjermkortet, og kontroller at 11_1 vises i listen.

Hva er maskinvarekravene?

Maskinvarekrav for Halo Wars: Definitive Edition varierer avhengig av om du spiller på Xbox eller Windows 10. Gå til siden for detaljer for hver plattform for å finne størrelsen på spillet, systemkravene (spesielt for Windows 10-enheter), i tillegg til eventuell tilleggsinformasjon om spillet.

Obs!  Siden dette er et Xbox Play Anywhere-spill, kan du kjøpe det digitalt på enten Xbox eller Windows 10 og eie begge versjonene av spillet. Produktets detaljsider for hver plattform brukes bare for informasjon — du trenger ikke å kjøpe spillet to ganger.

Xbox

Du finner installasjonskravene for Xbox på produktdetaljsiden for Halo Wars: Definitive Edition.

Slik kan du se om Xbox-konsollen din har nok tilgjengelig diskplass til å installere Halo Wars: Definitive Edition:

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, velg Hjem, og rull deretter mot høyre til Mine spill og apper.
  2. Kontroller ledig diskplass, som vises i nedre venstre hjørne av skjermen. Hvis du ikke har nok plass, vil du enten måtte fjerne noen av dine eksisterende spill og apper, eller legge en ekstern stasjon til konsollen.

Hvis du bruker en ekstern lagringsenhet med konsollen din og vil endre standard installasjonsplassering:

1. Dobbelttrykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, og velg deretter Innstillinger > Alle innstillinger.
  2. Velg System > Lagring.
  3. Standard lagringsplass vises under Administrer lagringsplass med et triangel i øvre høyre hjørne.

Windows 10

Du finner systemkravene for Windows 10 på produktdetaljsiden for Halo Wars: Definitive Edition for Windows 10.

Hvis du ikke vet hvilken GPU (grafikkprosessor) eller hvor mye VRAM (skjermminne) du har, kan du sjekke det slik:

1. Gå til Start > Innstillinger > System.
  2. Rull til bunnen i Skjerm-fanen, og velg Avanserte skjerminnstillinger.
  3. Rull til bunnen, og velg Egenskaper for skjermkort. Navnet på GPU-en vises under Korttype, og VRAM vises ved Dedikert skjermminne.

Se Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din for mer informasjon om hvordan du kontrollerer enheten din.

Slik finner du ut hvor mye ledig diskplass du har på Windows 10-enheten, og slik endrer du hvor spillet lagres:

1. Gå til Innstillinger > System > Lagring.
  2. Dermed kan du se brukt diskplass for hver stasjon på enheten. Kontroller at du har nok ledig plass på harddisken din.

Se Finn ut hvor mye lagerplass PC-en din har for mer informasjon om hvordan du kontrollerer Windows 10-enheten din.

Hva skjer hvis jeg laster ned Halo Wars: Definitive Edition på en enhet som ikke tilfredsstiller maskinvarekravene?

Vi anbefaler at du sjekker enhetsspesifikasjonene for å sikre at enheten oppfyller minimumskravene.

Hvis du allerede har kjøpt spillet, kan du prøve å justere grafikkalternativene i det.

Hvis du vil se en fullstendig liste over tips og triks for å forbedre ytelsen i spillet, kan du gå til nettstedet for Halo Wars.

Hvor lang tid tar det å laste ned Halo Wars: Definitive Edition?

Nedlastingstiden kan variere avhengig av hastigheten på Internett-tilkoblingen din. Det tar i gjennomsnitt cirka 3 timer å laste ned 30 GB over en tilkobling på 20 Mbps.

Følg fremgangsmåten i delen Hva er maskinvarekravene? ovenfor for å finne størrelsen på spillet på Xbox og Windows 10. Dette kan variere, avhengig av hvilken enhet du installerer på.

Tabellen nedenfor viser estimerte nedlastingstider basert på gjeldende nedlastingshastighet.

Obs!  Denne informasjonen er bare veiledende, ikke en fremstilling av faktisk nedlastingstid. Båndbredden vil være begrenset og nedlastingstiden vil øke under aktiviteter som strømming av innhold, spilling, eller spill-strømming fra Xbox One til en Windows 10-PC

Gjeldende nedlastingshastighet

Fil på 30 GB

Fil på 40 GB

Fil på 50 GB

Fil på 60 GB

Fil på 70 GB

2 Mb/s

33,3 timer

44,4 timer

55,6 timer

66,7 timer

77,8 timer

5 Mb/s

13,3 timer

17,8 timer

22,2 timer

26,7 timer

31,1 timer

10 Mb/s

6,7 timer

8,9 timer

11,1 timer

13,3 timer

15,6 timer

20 Mb/s

3,3 timer

4,4 timer

5,6 timer

6,7 timer

7,8 timer

50 Mb/s

1,3 timer

1,8 timer

2,2 timer

2,7 timer

3,1 timer

100 Mb/s

0,7 timer

0,9 timer

1,1 timer

1,3 timer

1,6 timer

200 Mb/s

0,3 timer

0,4 timer

0,6 timer

0,7 timer

0,8 timer

Eksempel

Hvis du installerer en fil på 40 GB, og den er 25 prosent lastet ned (30 GB gjenstår) og tilkoblingshastigheten er 10 Mb/s, vil det ta ca. 4,4 timer til nedlastingen er fullført. (Dette forutsetter at nedlastingshastigheten forblir den samme.)

Ikke avbryt nedlastingen eller slå av datamaskinen mens du laster ned spillet. Halo Wars: Definitive Edition-ikonet vises i Installerte apper-delen av Start-menyen på Xbox, og i Mitt bibliotek på Windows 10-enheten.

Obs!  Ytterligere Internett-avgifter kan påløpe mens du laster ned spillet.

Hvis du tror du at nedlastingen av spillet går for sakte, kan du gå til Feilsøke treg nedlasting av spill og apper på Xbox One eller Rett opp problemer med nettverkstilkoblinger i Windows 10 for flere fremgangsmåter for feilsøking.

Hva slags tilbehørsenhet trenger jeg for å styre Halo Wars: Definitive Edition?

Du kan bruke mus og tastatur eller en spillkontroller (håndkontroller for Xbox One eller Xbox 360 anbefales). Hvis du bruker en Xbox One-kontroller med Windows 10-enheten din, vil du enten trenge en USB-kabel for å koble den til eller en Xbox trådløs adapter for Windows.

Du kan også koble en Xbox One S- eller Xbox Design Lab-kontroller til Windows 10-enheten din via Bluetooth. Du finner mer informasjon på Bruke trådløse Xbox One-kontrollere på en PC.

Må jeg ha en Microsoft-konto for å spille Halo Wars: Definitive Edition?

Ja, du må ha en Microsoft-konto for å spille Halo Wars: Definitive Edition. Hvis du allerede spiller spill på Xbox One eller Xbox 360, kan du bruke samme konto du bruker for de spillene, til å spille på Windows 10. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se siden Vanlige spørsmål om Microsoft-konto.

Må jeg være pålogget eller koblet til Internett for å kunne spille Halo Wars: Definitive Edition på Windows 10-enheter?

Hvis du har tenkt å være et sted uten nettdekning, for eksempel på en lang flytur eller seiltur, kan du klargjøre Windows 10-enheten slik at du kan spille Halo Wars: Definitive Edition i frakoblet modus.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du konfigurerer Windows 10-enheten for spilling i frakoblet modus, kan du gå til Spille spill frakoblet i Windows 10 ved å bruke frakoblet modus.

Hvis du spiller i frakoblet modus, er ikke alle funksjonene, for eksempel funksjonen for å kjøpe artikler fra Microsoft Store, tilgjengelige. I tillegg er eventuelle ledertavler utilgjengelige mens du er frakoblet.

Hvis du oppnår prestasjoner mens du spiller i frakoblet modus, synkroniseres de med kontoen neste gang du logger på Xbox Live på enheten. Den lagrede spillfremgangen synkroniseres også når du logger på Xbox Live.

Du kan heller ikke bruke fordelene ved Xbox Live mens du er frakoblet. Se Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto? nedenfor hvis du vil ha mer informasjon.

Hvor mange enheter kan jeg installere Halo Wars: Definitive Edition på?

Du kan installere og spille Halo Wars: Definitive Edition på en hvilken som helst Xbox eller PC, så sant du logger på og er koblet til Internett. Hvis du vil spille frakoblet, må du være på hjemmekonsollen din eller Windows 10-hovedenheten.

Hvis du for eksempel deler Windows 10-hovedenheten din med andre, og du logger på Store med Microsoft-kontoen din for å laste ned Halo Wars: Definitive Edition, kan du dele spillet med en bruker til. Den brukeren kan logge på med sin egen Microsoft-konto og ha sin egen framgang i spill og prestasjon, så lenge de logger på før de spiller.

Kan jeg spille med venner?

Ja! Du kan spille i samarbeidsmodus lokalt og i flerspillermodus med 2–6 spillere på Xbox One, i Windows 10 eller på Steam:

• Xbox One-spillere kan spille med andre Xbox One-spillere.
  • Windows 10-spillere kan spille med andre Windows 10-spillere.
  • Steam-spillere kan spille med andre Steam-spillere.

Obs! Det er ikke støtte for krysspilling mellom Xbox One og Windows 10 i flerspillermodus.

Obs! Halo Wars: Definitive Edition har ikke støtte for krysspilling mellom Xbox One, Windows 10 og Steam i flerspillermodus.

Overføres fremdriften min og prestasjonene mine fra Xbox 360-versjonen?

Nei, Xbox 360-versjonen er annerledes enn Xbox One- og Windows 10-versjonene, så fremgangen og prestasjonene overføres ikke.

Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto?

Når du kobler Halo Wars: Definitive Edition til Xbox Live-tjenesten, får du følgende fordeler mens du spiller på Xbox eller Windows 10-enheten.

Obs! Du må koble til Xbox Live via Xbox-appen for å kunne starte Halo Wars: Definitive Edition på Windows 10. Se Må jeg være pålogget eller koblet til Internett for å kunne spille Halo Wars: Definitive Edition på Windows 10-enheter? ovenfor.

• Vær i kontakt med Xbox Live-fellesskapet, vis prestasjoner, se spillklipp og mye mer.
  • Lagre spillagringene i nettlagring, og fortsett å spille på en annen PC akkurat fra der du var.
  • Spill med den trådløse Xbox-kontrolleren på Windows 10 ved å bruke den trådløse Xbox-adapteren.
  • Ta opp, fortell om og del de største øyeblikkene med innebygd Spill-DVR på en enkel måte. Alle spillklipp du tar opp mens du spiller Halo Wars: Definitive Edition på Windows 10, kan nås via Xbox-appen. Gå til Fordeler med å kjøre Xbox-appen mens du spiller et spill i Windows 10 for mer informasjon. Se Ta opp spillklipp med Spill-DVR for Xbox One.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Vanlige spørsmål om Halo Wars: Definitive Edition, som du leste om, eller om et annet problem?