Feilsøk Halo Wars: Definitive Edition for Windows 10

Hvis du har problemer med å spille Halo Wars: Definitive Edition for Windows 10, finner du her løsningene på noen av de mest sannsynlige feilene. Hvis problemet ditt ikke er beskrevet her, kan du sjekke vanlige spørsmål for Halo Wars: Definitive Edition for å se om det du lurer på, er besvart.

Det oppsto en feil under nedlasting av de siste spillkonfigurasjonsdataene. Nettbaserte funksjoner kan være begrenset.

Dette betyr at spillet ditt må oppdateres.

Løsning

Lukk først spillet og søk etter oppdateringer. Installer oppdateringene før du starter spillet på nytt.

Får ikke tilgang til innhold fra serveren. Prøv igjen senere. Halo Wars 2-serverne er ikke tilgjengelige for øyeblikket.

Dette betyr at det er et problem med enten de nettbaserte tjenestene for Halo Wars 2 eller nettverkstilkoblingen din.

Løsning

Sjekk Halo Waypoint for serverinformasjon. Hvis serveren fungerer, kan du sjekke tjenestestatusen for Xbox Live, som beskrevet nedenfor.

Kan ikke koble til Xbox Live-tjenestene. Enten er ikke Ethernet-kabelen plugget i, eller så er ikke Internett koblet til.

Løsning

Hvis denne eller en lignende melding vises, bør du sjekke at Ethernet-kabelen din er trygt koblet til. Hvis det er tilfelle, sjekk tjenestestatusen for Xbox Live, som beskrevet nedenfor.

Kan ikke koble til Xbox Live-tjenestene.

Du er ikke koblet til Xbox Live. Kontrollér tilkoblingen.
Du har mistet tilkoblingen til spilløkten.
Spillet er ikke synkronisert med de andre spillerne.
Du er ikke koblet til laget ditt lenger.

Hvis du får en melding om at du ikke er koblet til Xbox Live, kan årsaken være at tjenesten er nede.

Løsning

Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

TV, musikk og video: oppe og går
2018-12-16T18:29:01.7732952+00:00

Hvis ingen tjenestevarsler vises, kan det være et problem med tilkoblingen. Sjekk Tilkobling- og nettverksløsning for Xbox One.

Alvorlig feil! Skjermkortet ‘[CARD_DETAILS]’ er under minimumskravet og møter ikke funksjonsnivå 11.1.

Dette betyr at skjermkortet eller driveren må oppdateres slik at det støtter DirectX 12 funksjonsnivå 11.1.

Løsning

Kontrollér maskinvaren for å sikre at DirectX 12 funksjonsnivå 11.1 eller nyere er installert. Slik gjør du dette:

1. Trykk på Windows-logotasten + R for å åpne dialogboksen Kjør.
  2. Skriv inn «dxdiag», og trykk deretter ENTER for å starte DirectX-diagnoseverktøyet.
  3. Se etter DirectX-versjonen i System-fanen i Systeminformasjon-vinduet. Versjonen må være 11.1 eller nyere for å kjøre Halo Wars: Definitive Edition.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilsøk Halo Wars: Definitive Edition for Windows 10, som du leste om, eller om et annet problem?