Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Installere Halo Wars 2 for Windows 10 fra plate

Hvis du har kjøpt Halo Wars 2 for Windows 10 på plate, kan du installere spillet på Windows 10-enheten uten å hente installasjonsfilen fra Microsoft Store (det vil si at du kan foreta en frakoblet installasjon). Du må likevel koble til Microsoft Store og logge på med Microsoft-kontoen i løpet av installasjonen for å lisensiere kontoen, slik at du kan spille. Denne siden veileder deg gjennom fremgangsmåten for å løse inn den digitale versjonen av spillet, slik at du kan spille på Xbox One også.

Hvis du har Xbox One-platen, kan du gå til Installere spill på Xbox One hvis du vil ha mer informasjon.

Obs! Platen for Windows 10 selges bare i Europa.

På denne siden

Installere Halo Wars 2 for Windows 10 fra plate

Før du starter installasjonen, sjekker du at Windows 10-enheten oppfyller systemkravene for å kjøre spillet. Se Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du sjekker enheten din. Vi anbefaler også at du har avsluttet alle andre mindre viktige programmer før du begynner installasjonen av Halo Wars 2. Dette omfatter antivirusprogramvare og programvare mot søppelpost som kan forstyrre installasjonen.

Slik starter du installasjonen av Halo Wars 2:

1. Sett inn DVD-ROM-platen merket DISC 1 i DVD-ROM-stasjonen.
    Hvis Autokjør er aktivert på enheten, starter installasjonen automatisk etter at du har satt inn DVD-ROM-platen.
    Hvis Autokjør på PC-en er deaktivert:
    1. Klikk på Cortana-søkeboksen ved siden av startknappen på skrivebordet i Windows 10, skriv inn Kjør, og trykk deretter på Enter.
    2. Skriv inn bokstaven for DVD-ROM-stasjonen etterfulgt av Setup.exe (for eksempel "D:\Setup.exe"), og trykk deretter på Enter.

ELLER

3. Høyreklikk på startknappen på skrivebordet i Windows 10, og velg deretter Filutforsker.
    4. Dobbeltklikk på DVD-ROM-stasjonen der DISC 1 er satt inn, og dobbeltklikk deretter på filen Setup.exe (program) for å starte installasjonsprogrammet.
  2. Trykk på Neste på installasjonsskjermen for å fortsette.
  3. Klikk på knappen Redeem Licensing Token på skjermen for innløsing av lisenskode. Dermed går du til Microsoft-kontoen.
  4. Logg på hvis du blir bedt om det. Når du logger på, sjekker du at du bruker samme konto som du bruker til å spillet på Xbox. Dette er viktig siden dette er kontoen som den digitale versjonen av spillet er lisensiert til.
    1. Hvis du allerede er logget på, sjekker du at kontoen du er logget på, er den samme kontoen du bruker for Xbox. Du kan gjøre dette ved å holde musepekeren over bildeikonet i øvre høyre hjørne på siden.
  5. Hent den 25-sifrede koden fra etuiet for Halo Wars 2-platen, og angi den på skjermen Løs inn koden eller gavekortet. Dobbeltsjekk at e-postadressen som vises over innløsingsboksen er riktig.
  6. Fortsett med installasjonen ved å klikke på Neste på skjermen for innløsing av lisenskode.
  7. Når installasjonen er fullført, kan du starte spillet.

Installere Halo Wars 2 på Xbox One

Når du har logget på Microsoft-kontoen din og løst inn den digitale koden for Halo Wars 2, vises spillet automatisk i Mine spill og apper på Xbox One-konsollen. Hvis du ikke har en Xbox One, er spillet tilgjengelig hvis du kjøper en i fremtiden.

Slik installerer du Halo Wars 2 på Xbox One:

1. Logg på kontoen din. Dette må være den samme kontoen du brukte da du installerte Halo Wars 2 for Windows 10.
  2. Gå til Mine spill og apper.
  3. Finn flisen for Halo Wars 2 under Klar til å installere.
  4. Velg flisen for derved å starte nedlastingen av spillet til konsollen.
  5. Når installasjonen er fullført, kan du kjøre spillet fra delen for installerte spill.

Feilsøke installasjonsproblemer

Du kan få et av følgende problemer mens du installerer fra plate:

• License Unverified – Du kan ha opprettet en ny Microsoft-konto for å løse inn koden du fikk.
  • Hvis dette er tilfellet, anbefaler vi at du følger denne fremgangsmåten:
    • Fullfør installasjonen av Halo Wars 2.
    • Start Windows 10-enheten på nytt.
    • Åpne Microsoft Store, og logg på ved å bruke Microsoft-kontoen du brukte til å løse inn koden.
    • Gå til Mitt bibliotek.
    • Bekreft at Halo Wars 2 har blitt lagt til under Spill.
    • Hvis Halo Wars 2 vises i biblioteket, kan du starte og spille spillet til tross for den forrige feilen.
    • Hvis Halo Wars 2 ikke vises i listen over spill, sjekker du at du er logget på Store med riktig Microsoft-konto.
    • Hvis du er sikker på at du bruker den samme Microsoft-kontoen, og du fortsatt ikke kan se Halo Wars 2 i biblioteket, går du til nettstedet for kundestøtte for THQ Nordic.
  • Target Drive error – Dette kan skje når det oppstår et problem med installasjonsplaten, eller når det er et problem med målstasjonen du prøver å installere spillet på.
  • Hvis dette skjer, anbefaler vi at du følger denne fremgangsmåten:
    • Sjekk at det ikke er riper eller defekter på installasjonsplaten som kan gjøre at mediestasjonen ikke kan lese dataene fra platen.
    • Sjekk målstasjonen du prøver å installere spillet på, for å være sikker på at det ikke er problemer med selve stasjonen eller eksisterende problemer med å skrive data til den.
    • Hvis du har fulgt begge disse trinnene og ikke finner noen problemer med installasjonsplaten eller målstasjonen, starter du Windows 10-enheten på nytt og prøver å installere på nytt.
    • Hvis du får denne feilen igjen og ikke kan installere Halo Wars 2, går du til nettstedet for kundestøtte for THQ Nordic.
  • Install failed – Du kan av og til få denne feilen hvis du prøver å installere Halo Wars 2 mens andre eller mindre viktige programmer kjører i bakgrunnen.
  • Hvis dette skjer, anbefaler vi at du følger denne fremgangsmåten:
    • Lukk programmet som nevnes i feilmeldingen, og prøv å installere på nytt.
    • Hvis denne feilen oppstår igjen, starter du Windows 10-enheten på nytt.
    • Lukk alle mindre viktige programmer, inkludert programmet som nevnes i feilmeldingen.
    • Start installasjonen på nytt.
    • Hvis du fortsetter å få denne feilen og ikke kan installere Halo Wars 2, går du til nettstedet for kundestøtte for THQ Nordic.
  • You don’t have enough storage on your device – Pass på at du installerer på en stasjon med minst 40 GB ledig plass. Du kan administrere lagringsplassen ved å gå til Finne ut hvor mye lagringsplass PC-en har.
  • You cannot sign into your Microsoft account – Det kan være et nettverksproblem eller et problem på den lokale enheten som gjør at du ikke kan koble til Internett. Se statussiden for Xbox Live hvis du vil ha mer informasjon om tjenesten. Hvis du har problemer med å få tilgang til Microsoft-kontoen, kan du gå til Kundestøtte for kontoen min.

Når det gjelder andre problemer med selve platen, for eksempel problemer med å installere på grunn av et plateproblem, kan du gå til nettstedet for kundestøtte for THQ Nordic.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Installere Halo Wars 2 for Windows 10 fra plate, som du leste om, eller om et annet problem?