Killer Instinct

Velkommen til Killer Instinct for Xbox One og Windows 10. Her finner du koblinger til videoer og demoer, informasjon om forskjellene mellom spillversjoner og hjelp til feilsøking. Du kan også finne koblinger hvis du vil kjøpe spillet for Xbox One og Windows 10.

Oversikt over Killer Instinct

Administrasjon av og hjelp for Killer Instinct på Xbox One

Administrasjon av og hjelp for Killer Instinct for Windows 10

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Killer Instinct, som du leste om, eller om et annet problem?