Microsoft Solitaire Collection for iOS og Android

Nå kan du spille Microsoft Solitaire Collection på iOS- og Android-enheter! Her finner du informasjon som er nyttig for spillopplevelsen.

På denne siden

Nedlasting og installasjon

Slik laster du ned og installerer Microsoft Solitaire Collection på iOS- eller Android-enheten:

1. Åpne App Store (iOS-enheter) eller Google Play Butikk (Android-enheter), og søk etter Microsoft Solitaire Collection.
  2. Velg Installer på detaljsiden.
  3. Når installasjonen er fullført, velger du Åpne.

Du kan også starte appen fra hjemmeskjermen ved å velge flisen Microsoft Solitaire Collection.

Logge på med Xbox Live-kontoen

Hvis du logger på med Xbox Live-kontoen, kan du oppnå prestasjoner, delta på ledertavler og konkurrere i daglige utfordringer. Hvis du spiller Microsoft Solitaire Collection på andre enheter, synkroniseres fremgangen din mellom disse enhetene, som betyr at du kan gjøre fremgang mot de daglige utfordringene uansett hvor du er!

Du kan logge på Xbox Live ved å velge Menu-knappen og deretter Challenges > Daily Challenges.

Når du blir bedt om å logge på med Microsoft-kontoen, bruker du samme konto som du bruker til å spille Microsoft Solitaire Collection på de andre enhetene dine.

Kjøpe et Premium-abonnement

Hvis du kjøper et Premium-abonnement, kan du skjule annonser i spillet og tjene ekstra mynter mot de daglige utfordringene. Du kan kjøpe et Premium-abonnement for én måned eller ett år.

Hvis du vil kjøpe et Premium-abonnement, velger du spillkortene av gull mens du spiller (disse vises øverst på skjermen), og følger instruksjonene. Du må ha et betalingsalternativ knyttet til Apple Store- eller Google Play Butikk-kontoen din for å kunne foreta et kjøp.

Obs! Hvis du allerede har et Premium-abonnement fra en annen enhet, for eksempel Windows, blir ikke dette abonnementet overført til iOS- eller Android-enheten.

Vanlige spørsmål

Hvis du har spørsmål om Microsoft Solitaire Collection for iOS, kan du gå til http://zone.msn.com/microsoftcasualgames/casualsuite/support/mssosup-ios.htm.

Hvis du har spørsmål om Microsoft Solitaire Collection for Android, kan du gå til http://zone.msn.com/microsoftcasualgames/casualsuite/support/mssosup-android.htm.

Hvis du vil se en fullstendig liste over vanlige spørsmål om Microsoft Solitaire Collection, kan du gå til Vanlige spørsmål om Microsoft Casual Games.

Hvis du vil ta del i fellesskapet, diskutere alt mulig om Microsoft Solitaire Collection (inkludert daglige utfordringer), få hjelp fra eksperter og se videoer som viser løsninger, kan du gå til Microsoft Solitaire Collection-fellesskapet på Facebook.

Feilsøking

Hvis du får problemer med installasjonen:

• Når det gjelder iOS-enheter, går du til kundestøtten for Apple Store.
  • Når det gjelder Android-enheter, går du til kundestøtten for Google Play.

Hvis du har problemer med å logge på Xbox Live, klikker du her for å kontrollere statusen for tjenesten. Hvis tjenesten ikke er tilgjengelig, får du beskjed på denne siden om når den er oppe og går igjen, slik at du kan logge på kontoen.

Hvis du er frakoblet eller ikke koblet til Xbox Live når du oppnår en prestasjon, vises den ikke på kontoen din. Du kan løse dette ved å kontrollere at du er online og koblet til Xbox Live, og deretter prøve å oppnå den samme prestasjonen på nytt.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Microsoft Solitaire Collection for iOS og Android, som du leste om, eller om et annet problem?