Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Vanlige spørsmål om Minecraft: New Nintendo 3DS Edition

Denne siden har svar på vanlige spørsmål om Minecraft: New Nintendo 3DS Edition.

Obs! Du kjøper spillet ved å gå til Nintendo eShop på New Nintendo 3DS-konsollen.

På denne siden

Kommer oppdateringen Better Together til New Nintendo 3DS Edition?

Vi får fortsatt oppdateringer etter lansering, men får ikke oppdateringen Better Together.

Kan jeg spille Minecraft: New Nintendo 3DS Edition på en hvilken som helst type Nintendo 3DS-maskinvare?

Du kan bare spille Minecraft: New Nintendo 3DS Edition på New Nintendo 3DS-serien (systemene New Nintendo 3DS, New Nintendo 3DS XL og New Nintendo 2DS XL).

Kan jeg spille i flerspillermodus?

Flerspillermodus er ikke tilgjengelig for øyeblikket.

Kommer New Nintendo 3DS Edition med Super Mario-blandingspakken inkludert?

Super Mario-blandingspakken er ikke inkludert ved utgivelsen. Minecraft: New Nintendo 3DS Edition omfatter fem skallpakker og to teksturpakker du kan bruke til å tilpasse verdenen. Disse er følgende:

• Skallpakkene Biome Settlers 1 og 2
  • Skallpakken Journey to the West
  • Skallpakken Holiday 2015
  • Skallpakken Redstone Specialist
  • Teksturpakken Plastic
  • Teksturpakken City

Har New Nintendo 3DS Edition støtte for 3D?

Minecraft: New Nintendo 3DS Edition kan bare spilles i standard 2D-visningsmodi.

Har New Nintendo 3DS Edition støtte for nedlastbart tilleggsinnhold?

Minecraft: New Nintendo 3DS Edition omfatter fem skallpakker og to teksturpakker du kan bruke til å tilpasse verdenen. Vi har mer å dele om mer nedlastbart innhold senere.

Kan jeg overføre lagringer fra andre Nintendo-plattformer?

Det går ikke an å overføre lagringene dine fra andre plattformer til Minecraft: New Nintendo 3DS Edition. Kos deg med en unik opplevelse på New Nintendo 3DS Edition fra starten av.

Har Minecraft: New Nintendo 3DS Edition en annen verdensstørrelse enn andre konsoller?

Verdener i New Nintendo 3DS Edition er større enn verdenene i Wii U Edition.

Hvilken versjon av Minecraft er Minecraft: New Nintendo 3DS Edition?

Ved utgivelsen er denne utgaven nærmest versjon 0.15.4 av Minecraft: Pocket Edition. Vi starter, som med alle nye utgivelser av Minecraft, fra en kjent versjon av spillet og kommer deretter hele tiden med oppdateringer. Derfor varierer innholdet i New Nintendo 3DS Edition ved utgivelsen i forhold til innhold i andre utgaver. Vi fortsetter å oppdatere spillet så lenge det blir spilt.

Hvorfor er ikke e-håndboken på det samme språket som jeg valgte for spillet?

Dette er et kjent problem og e-håndbøker åpnes på språket du har valgt som systemspråk på New Nintendo 3DS. Endre systemspråket på New Nintendo 3DS-systemet hvis du vil endre språket i eManual.

Hvordan oppdaterer jeg Minecraft: New Nintendo 3DS Edition?

Du må ha en trådløs Internett-tilkobling for å kunne laste ned programvareoppdateringer, og systemet må være koblet til nettet når du skal oppdatere. Slik oppdaterer du:

1. Start Minecraft: New Nintendo 3DS Edition fra HOME-menyen.
  2. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, vises en melding om at en programvareoppdatering er tilgjengelig, på øvre del av skjermen.
  3. Velg Oppdater, eller trykk på Y-knappen for å starte oppdateringsprosessen. Du kan også la være å oppdatere nå hvis du vil gjøre det senere.

To alternativer blir tilgjengelige: Download Now og View Details in Nintendo eShop and then Download.

Download Now

Hvis du velger dette alternativet, kan du laste ned programvareoppdateringen umiddelbart. Programvareoppdateringen utføres umiddelbart og kan ta en stund. Slik gjør du dette:

1. Velg Download Now.
  2. Velg Yes, eller trykk på A-knappen for å fortsette.
  3. Når oppdateringen er fullført, velger du OK eller trykker på A-knappen.

View Details in Nintendo eShop and then download

Hvis du velger View Details in Nintendo eShop, kommer du til siden for Nintendo eShop. Herfra kan du enten bruke programvareoppdateringen umiddelbart eller velge alternativet for å laste ned senere hvis du vil laste ned oppdateringen mens systemet er i hvilemodus. Slik gjør du dette:

1. Velg View Details...
  2. Når Nintendo eShop er lastet inn, velger du Tap Here to Download.
  3. Velg Next når du blir bedt om å se gjennom klassifiseringsinformasjonen.
  4. Velg Download.
    1. Elementer som lastes ned nå, begynner umiddelbart.
    2. Elementer som lastes ned senere, begynner når systemet går i hvilemodus.

Når nedlastingen er fullført, brukes oppdateringen automatisk. Etter at du har startet spillet, kan du gå til Options > Patch notes på hovedmenyen for å se informasjon om oppdateringen.

Hvis du vil ha mer informasjon eller får problemer under oppdateringen av konsollen, kan du gå til Nintendo Support.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Vanlige spørsmål om Minecraft: New Nintendo 3DS Edition, som du leste om, eller om et annet problem?