Vanlige spørsmål om Minecraft for Nintendo Switch

Obs 21. juni 2018 ble Minecraft utgitt for Nintendo Switch. Tidligere eiere av Minecraft: Nintendo Switch Edition kan nå laste ned denne nye versjonen av Minecraft gratis fra Nintendo eShop på Nintendo Switch-konsollen.

Velg å sende inn informasjon om feil i spillet for å hjelpe Minecraft-teamet med å gjøre spillet bedre. Du finner instruksjoner om hvordan du velger å sende inn informasjon om feil i programvare, her.

Denne siden har svar på vanlige spørsmål om den nye utgivelsen av Minecraft for Nintendo Switch. (For vanlige spørsmål om det eldre Minecraft: Nintendo Switch Edition kan du rulle til bunnen av denne siden.)

Vanlige spørsmål for Minecraft på Nintendo Switch

Emner

Hva er Bedrock-versjonen av Minecraft?

Bedrock-versjonen av Minecraft har vært kodebasen på mobil og Windows 10 siden 2012 (også kjent som Bedrock Engine). Vi har tatt denne versjonen til Xbox One med Better Together-oppdateringen høsten 2017, og den ble lansert for Nintendo Switch sommeren 2018.

Hvordan er denne versjonen forskjellig fra den jeg allerede har?

Minecraft leverer en enhetlig opplevelse til spillere på alle plattformer som bruker Bedrock-kodebasen. Du kan bygge med venner via krysspilling uansett hvilken enhet de bruker, spille mini-spill for flere spillere via servere*, og tilpasse hvordan du spiller med fellesskapsinnhold tilgjengelig fra markedsplassen i spillet.

*Obs! Servere kommer til snart til Switch via en oppdatering.

Når ble dette lansert?

Minecraft for Nintendo Switch ble lansert 21. juni 2018.

Jeg har allerede Minecraft: Nintendo Switch Edition. Hvordan får jeg denne nye versjonen?

Spillere som allerede eier Minecraft: Nintendo Switch Edition vil få den nye versjonen av Minecraft helt gratis. Følg instruksjonene i spillet for å laste ned den nye versjonen, eller finn den direkte i Nintendo eShop.

Vil nedlastbart innhold innhold jeg eier, bli overført til den nye versjonen av Minecraft?

Alle eksisterende nedlastbart innhold blir overført fra Minecraft: Nintendo Switch Edition til den nye versjonen av Minecraft.

Hva er en Microsoft-konto og hvorfor trenger jeg den for Nintendo Switch?

Du trenger ikke å ha en Microsoft-konto for å spille Minecraft på Nintendo Switch. Det er en gratis konto du kan bruke til å logge på en enhet. Den gjør at Minecraft-spillere på Switch kan spille med andre spillere på andre enheter, for eksempel iOS, Android, Xbox One, og Windows 10 (via krysspill, Realms eller servere). Når du har en Microsoft-konto, kan du også ta med Minecoins og marketplace-kjøp til andre enheter og plattformer. Du kan opprette en ny Microsoft-konto her.

Nå som jeg har en Microsoft-konto, hvordan logger jeg på min Switch?

1. Velg Logg på med en Microsoft-konto på Hjem-skjermen i Minecraft.
  2. Dermed vises en skjerm der du får oppgitt en unik 8-sifret kode og du blir bedt om å gå til http://aka.ms/remoteconnect.
  3. Fullfør påloggingen ved å følge instruksjonene på dette området for å angi den 8-sifrede koden.

Hvordan finner jeg vennene mine i Microsoft-kontoene deres?

1. Når du har logget på Microsoft-kontoen din, klikker du Spill på Hjem-skjermen.
  2. Bla til høyre for å finne Venner-fanen.
  3. Klikk Legg til venn.
  4. Finn venner ved å skrive inn Microsoft-gamertagen deres.

Jeg har skrevet inn ID-en til en venn flere ganger, men finner ikke vedkommende. Hva skjer?

Kontroller at du skriver inn din venns gamertag på riktig måte. Vær oppmerksom på at du kan bare angi en Microsoft-gamertag som spilleridentifikasjon. Spilleridentifikasjoner fra andre plattformer støttes ikke på dette tidspunktet.

Må jeg ha et betalt abonnement (for eksempel Xbox Live Gold) for å kunne spille på nettet?

Gebyrer for Internett-abonnementer bestemmes av plattformen du spiller på, slik at et Xbox Live Gold-abonnement ikke kreves for Nintendo Switch-spillere, men et Nintendo Switch Online-abonnementet blir nødvendig for flerspiller når den tjenesten starter. Det anbefales at du har en gratis Microsoft-konto for å få mest mulig ut av denne versjonen av Minecraft. (I tillegg er Minecraft Realms tilgjengelig for et tillegg i prisen.)

Hva er Minecraft Marketplace?

Minecraft Marketplace er butikken som du kan finne i spillet. For første gang kommer det nye spillkarakterskall, teksturer og verdener som er laget av skapere i Minecraft-fellesskapet, til butikken i spillet for Minecraft Bedrock-plattformene. Med Minecraft Marketplace har vi gjort det sikrere og enklere å kjøpe innhold for Minecraft som er laget av fellesskapet. Innhold som er kjøpt mens du er logget på med en Microsoft-konto, kan brukes på alle enheter, uten utløpsdato.

Hva er Minecoins?

Minecoins (Minecraft Coins) kan kjøpes med ekte penger i butikken i spillet og i eShop, og lar deg kjøpe innhold fra skapere i Marketplace trygt og sikkert. Coins lagres i den virtuelle lommeboken og kan også brukes på Minecraft for mobil, Xbox One og Windows 10, hvis du har en Microsoft-konto.

Overføres mine eksisterende verdener?

Ja, alle eksisterende verdener fra Minecraft: Nintendo Switch Edition blir konvertert over til den nye versjonen av Minecraft. Det er for øyeblikket ikke mulig å overføre verdener direkte fra Wii U, men dette kan bli tilgjengelig i fremtiden.

Hvordan overfører jeg eksisterende verdener?

Slik overfører du eksisterende verdener fra Minecraft: Nintendo Switch Edition til Minecraft:

1. I Minecraft (Bedrock-versjonen) klikker du på knappen Sync Old Worlds nederst i listen over verdener på spillmenyen. Dette finner alle verdener på enheten fra Minecraft: Nintendo Switch Edition og viser dem nedenfor knappen.
  2. Velg en av verdenene som vises, for å konvertere den til Bedrock-utgaven.
  3. Etter konvertering vises verdenen ovenfor Sync Old Worlds-knappen sammen med resten av Bedrock-verdenene dine.

Slik overfører du eksisterende verdener fra Minecraft: Wii U Edition til Minecraft: Nintendo Switch Edition:

1. Kontroller at både Wii U og Nintendo Switch er på det samme wi-fi-nettverket og er koblet til Nintendo Network.
  2. På Wii-U velger du Play Game.
  3. I listen over verdener holder du musepekeren over verdenen som du vil overføre, og trykker på X for Save Options.
  4. Velg Transfer Save to Nintendo Switch og klikk på OK på popup-elementet som vises.
  5. En fremdriftslinje for Transfer Save vises, og blir der mens du utfører andre halvdel av overføringen på Switch-enheten.
  6. På Nintendo Switch velger du Play Game.
  7. Trykk på Y for Transfer Save from Wii U.
  8. Velg Ja på popup-element som vises.
  9. Fremdriftsindikatoren for Transfer Save vises og begynne å fylles når spillagringsdata overføres mellom konsollene.

Hvor stor er verdenene i denne versjonen av Minecraft for Nintendo Switch?

Verden er uendelige i Minecraft Nintendo Switch.

Jeg spiller i en verden som ble overført fra den forrige versjonen. Finnes det begrensninger på størrelsen?

Overføring til Minecraft bør endre verdenen til uendelig, og beholde delene av verdenen fra 4J-versjonen intakt, men genererer nye inndelinger utenfor dette området.

Når får Switch Update Aquatic?

Nå! Bare stup i det.

Hvordan får jeg tilgang til inkludert innhold?

Super Mario Mash-Up Pack er forhåndsinstallert med spillet. Annet inkludert innhold (Natural Texture Pack, Biome Settlers Skin Pack, Battle & Beasts Skin Pack, Campfire Tales Skin Pack) kan lastes ned fra butikken i spillet.

Kan vennene mine på Xbox spille Super Mario Mash-Up?

Nei, Super Mario Mash-Up kan bare spilles av Nintendo Switch-eiere i énspillermodus, med delt skjerm, på lokalt nettverk og over Nintendo Switch Online.

Hvordan kobler jeg sammen mine tidligere kjøp på andre versjoner av Minecraft Bedrock med Switch-utgave?

Logg på Minecraft, og logg på Microsoft-kontoen din. Alt innholdet blir automatisk synkronisert med andre ting du har kjøpt med andre Bedrock-versjoner, så lenge slike kjøp ble gjort mens du er logget på den samme Microsoft-kontoen.

Jeg eier Minecraft: Nintendo Switch Edition og jeg har tidligere kjøpt nedlastbart innhold. Hvordan får jeg det til å synkronisere til Minecraft?

1. Logg på Minecraft: Nintendo Switch Edition på Switch-kontoen din. Da synkroniseres nyeste kjøp.
  2. Logg på Minecraft på din Switch og du vil gis rettigheter for det nedlastbare innholdet automatisk.

Obs For alle kjøp du gjør på den forrige versjonen, må du først logge på Minecraft: Nintendo Switch Edition, avslutte, og deretter starte den nye versjonen av Bedrock for at kjøp skal synkroniseres. Kjøpt nedlastbart innhold i Minecraft: Nintendo Switch Edition forblir bare på Nintendo Switch-enheten din, og vil ikke overføres til andre enheter.

Hvor er servere og områder?

Realms er nå tilgjengelig på Nintendo Switch når du installerer den nyeste oppdateringen for spillet. Servere blir snart aktivert i en fremtidig oppdatering. Hold deg oppdatert på nyhetskanalen vår og andre sosiale medieplattformer for å se de nyeste funksjonene.

Hvordan starter jeg en verden?

1. Bekreft at du er logget på med Microsoft-kontoen din.
  2. På hovedmenyen velger du Play, og i Worlds-fanen velger du Create your first realm.
  3. Du kan gjøre følgende på menyen Create a Realm:
    • Angi navnet på verdenen din
    • Angi varigheten (30 eller 180 dager) og spillerlag (to eller ti spillere)
    • Prisen varierer avhengig av hvilket alternativ du velger for varighet og lag, og den oppdateres i vinduet så snart du velger dem.
  4. Les og godta vilkårene, betingelsene og personvernerklæringen.
  5. Klikk på Create-knappen. Vær oppmerksom på at du betaler for en verden med Minecoins, som du kan kjøpe i butikken i spillet eller i Nintendo eShop.

Kommer min kopi av Minecraft: Nintendo Switch Edition til å forsvinne? Er jeg nødt til å bruke den nye?

Minecraft: Nintendo Switch Edition kan ikke lenger kjøpes i eShop, men eksisterende eiere kan fortsette å spille det og laste det ned hvis de vil.

*Gå til kundestøttenettstedet til Nintendo for ditt område hvis du vil vite hvordan du laster ned innhold du har kjøpt fra Nintendo eShop, på nytt.

Vanlige spørsmål for Minecraft: Nintendo Switch Edition

Hvor mange spillere kan spille sammen i Minecraft: Nintendo Switch Edition?

Åtte spillere på nettet, fire spillere i frakoblet modus på delt skjerm og åtte spillere på lokalt nettverk med én spiller per konsoll.

Kan jeg overføre verdenen/lagringen fra Minecraft: Wii U Edition?

Ja, gå til Overføre Minecraft-verdener fra Wii U til Switch hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du gjør dette.

Har Minecraft: Nintendo Switch Edition en annen verdensstørrelse enn andre konsoller?

Verdener i Nintendo Switch Edition er betydelig større enn verdenene i Wii U Edition.

Hvordan spiller jeg flerspillerspill?

Minecraft på Nintendo Switch-konsollen er et flerspillerspill som standard. Lokale spillere kan bli med i spillet ditt ved å koble til kontrollere og trykke på + på kontrolleren når som helst i løpet av spillet.

Du kan velge mellom to nettverksmoduser på hovedmenyen ved å trykke på Y: Online Network og Local Network. Local Network kan du bruke til å slutte deg til andre konsoller i nærheten når ingen Internett-tilkobling er tilgjengelig.

Når du starter eller blir med i et Online Network- eller Local Network-spill, vises det for de i vennelisten din i Join-fanen når du velger Play Game.

Hvordan spiller jeg på delt skjerm?

Spillere kan bli med i spillet ditt ved å koble til kontrollere og trykke på + på kontrolleren når som helst i løpet av spillet. Opptil fire spillere kan spille sammen på delt skjerm. Du må enten ha et par Joy-Con-kontrollere (både venstre og høyre) per person eller en Nintendo Switch Pro Controller per person for å kunne spille.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Vanlige spørsmål om Minecraft for Nintendo Switch, som du leste om, eller om et annet problem?