Minecraft med Xbox Game Pass

Minecraft er nå tilgjengelig med Xbox Game Pass. Hvis du har et aktivt abonnement, kan du installere og spille Minecraft eller kjøpe spillet til nedsatt pris.

Hvis du vil kjøpe Minecraft med en Xbox Game Pass-rabatt på 20 prosent, går du til Store-siden for Minecraft. Under Tillegg for dette spillet på denne siden kan du kjøpe tillegg med en Xbox Game Pass-rabatt på 10 prosent.

Obs! Det kan hende at Minecraft med Xbox Game Pass ikke er tilgjengelig alle steder. Du kan se om Xbox Game Pass er tilgjengelig i ditt område, ved å gå til Vanlige spørsmål om Xbox Game Pass.

Du kan også få rabatt på nedlastbart innhold fra Microsoft Game Studios og Xbox Game Studios som selges i Microsoft Store på Xbox.

Elementer som selges i selve spillet (i Minecraft Marketplace), er ikke kvalifisert for rabatter – dette omfatter Minecraft Coins og alt annet Minecraft-innhold.

Du kan administrere Xbox Game Pass-abonnement ved å logge på Microsoft-kontoen din, gå til Tjenester og abonnementer og rulle ned til Xbox Game Pass.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Minecraft med Xbox Game Pass, som du leste om, eller om et annet problem?