NBA 2K20

Få informasjon om alt som har å gjøre med NBA 2K20 – utgaver, funksjoner, kundestøtte og annet. Du finner informasjon på produktsiden til NBA 2K20.

Kundestøtte for NBA 2K20

Hvis du vil ha tips og annen hjelp for NBA 2K20, kan du gå til NBA 2K20-støttesiden.

Se hva du har kjøpt

Gå til kjøpshistorikken å vise transaksjonene dine.

Finn ut hva andre sier om NBA 2K20

Kontroller om problemet er omtalt i foraene for NBA 2K20.

Hold deg oppdatert om NBA 2K20

Finn siste nytt og annen informasjon om NBA 2K20 på Twitter.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med NBA 2K20, som du leste om, eller om et annet problem?