Koble til og feilsøke Nike+ Kinect Training

Oversikt

Med Nike+ Kinect Training kan du benytte deg av Nike+ og tjene opp NikeFuel. Hvis du kobler til Nike+-kontoen din, kan du også benytte deg av Facebook-integrasjon.

Løsninger

Krav

Du trenger følgende for å kunne bruke Nike+ Kinect Training på Xbox 360-konsollen:

• En Xbox 360-konsoll som er koblet til Xbox Live
  • En Xbox Live Gold- eller Xbox Game Pass Ultimate-konto
  • En Nike+-konto

Koble til og administrere Nike+-kontoen

Koble til en eksisterende Nike+-konto

Det er like enkelt å koble Xbox Live Gold- eller Xbox Game Pass Ultimate-kontoen din til Nike+-kontoen som å skrive inn e-postadressen din og passordet ditt. Slik gjør du det:

(Obs!  Du trenger en Xbox-spillkontroller som er koblet til Xbox 360-konsollen for denne delen.)

1. Velg Alternativer på hovedmenyen.
  2. Velg Nike+-konto.
  3. Velg Koble til eksisterende konto.
  4. Les gjennom og godta vilkårene for bruk og personvernerklæringen for Nike+.
  5. Logg på med e-postadressen og passordet for Nike+.

Koble fra en Nike+-konto

Du kan når som helst koble Xbox Live Gold- eller Xbox Game Pass Ultimate-kontoen fra Nike +-kontoen din. Slik gjør du det:

1. Velg Alternativer på hovedmenyen.
  2. Velg Nike+-konto.
  3. Velg Koble fra konto.
  4. Les gjennom og godta vilkårene for bruk og personvernerklæringen for Nike+.

Obs!  Du kan ikke bruke Nike+-funksjonene etter at Xbox Live Gold- eller Xbox Game Pass Ultimate-kontoen er koblet fra Nike+-kontoen.

Opprette en ny Nike+-konto

Hvis du ikke allerede har en Nike+-konto, kan du opprette én på konsollen.

(Obs!  Du trenger en Xbox-spillkontroller som er koblet til Xbox 360-konsollen for denne delen.)

1. Velg Alternativer på hovedmenyen.
  2. Velg Nike+-konto.
  3. Velg Opprett ny konto.
  4. Les gjennom og godta vilkårene for bruk og personvernerklæringen for Nike+.
  5. Skriv inn e-postadressen din og velg et passord. Du kan bruke gamertagen din som Nike+-skjermnavn, eller velge ett nytt navn.
  6. Når legitimasjonen din blir godtatt, kobles Xbox Gold Live- eller Xbox Game Pass Ultimate-kontoen din automatisk til den nye Nike+-kontoen.

Feilsøking

Har du problemer med Nike+ Kinect Training? Prøv løsningene nedenfor.

Løsning 1: Kontroller brukernavnet og passordet for Nike+-kontoen

Kontroller at du bruker samme brukernavn og passord som du bruker for Nike+-kontoen din.

Løsning 2: Kontroller Xbox Live-tilkoblingen.

Kontroller at tilkoblingen til Xbox Live fungerer.

Hvis du ikke får koblet til Xbox Live, kan du se løsningen Kan ikke koble til Xbox Live.

Løsning 3: Kontroller personverninnstillingene for Xbox Gold Live-kontoen

Slik gjør du det:

1. Fra Xbox 360-dashbordet velger du Innstillinger og deretter Personvern.
  2. Velg Endre innstillinger.
  3. Velg Tilpass.
  4. Bla nedover til og velg alternativet Treningsinformasjonsdeling, og angi det til Offentlig eller Bare venner.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Administrere informasjon og personverninnstillinger for Fitness på Xbox 360.

Løsning 4: Kontakt kundestøtte for Nike+.

Gå til kundestøtte for Nike+ for å få hjelp med Nike+-kontoen.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Koble til og feilsøke Nike+ Kinect Training, som du leste om, eller om et annet problem?