Det er ingen lyd når jeg spiller Rare Replay på Xbox One

Hvis du ikke har lyd når du spiller Rare Replay-spill på Xbox One, følger du denne fremgangsmåten:

1. Dobbelttrykk på Xbox-knappen på kontrolleren din.
  2. Bla mot venstre i menyen, velg Innstillinger, og velg deretter Alle innstillinger.
  3. Rull ned til Skjerm og lyd, velg Volum og deretter Chatmikser.
  4. Sjekk om Demp alle andre lyder-innstillingen er valgt. Hvis den er det, velger du en annen innstilling (som Reduser volumet av andre lyder med 50 %).

Hvis du fortsatt har problemer med lyden, kan du se Feilsøke lyd på Xbox One-konsollen.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Det er ingen lyd når jeg spiller Rare Replay på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?