Vanlige spørsmål om Ori and the Blind Forest: Definitive Edition for Nintendo Switch

Ori and the Blind Forest: Definitive Edition ble utgitt på Nintendo Switch 27. september 2019. Du kan kjøpe dette spillet digitalt i Nintendo eShop på Nintendo Switch-konsollen. Denne siden inneholder svar på vanlige spørsmål om denne utgivelsen.

Vanlige spørsmål

Hvilken type spill er Ori and the Blind Forest: Definitive Edition?

Nibelskogen er døende. Etter at en kraftig storm har satt en rekke ødeleggende hendelser i bevegelse, må Ori dra ut på en ferd for å finne mot og konfrontere en mørk nemesis for å redde Nibelskogen. Ori and the Blind Forest er vinner av en rekke prestisjetunge priser og forteller historien om et foreldreløst barn bestemt for et liv som helt. Dette visuelt praktfulle plattformspillet er laget av Moon Studios. Ori and the Blind Forest omfatter håndmalt grafikk, omhyggelig figuranimasjon, spillmusikk med fullt orkester og mange nye funksjoner i Definitive Edition. Spillet utforsker en dypt rørende historie om kjærlighet og ofring, og om håpet som finnes i oss alle.

Hva er forskjellen på den opprinnelige Ori and the Blind Forest og Definitive Edition?

Etter at vi hadde gitt ut det opprinnelige spillet, hørte vi på forslag fra entusiaster og la til noen spennende, nye funksjoner for å forbedre opplevelsen. Dette finner du i Definitive Edition:

• Ekstra innhold: Nye områder, nye hemmeligheter, nye ferdigheter, flere fortellingssekvenser, flere vanskelighetsmodi, full støtte for å gå tilbake til tidligere områder og mye mer!
  • Oppdag Narus fortid i to helt nye miljøer.
  • Mestre to kraftige, nye ferdigheter: Dash og Light Burst.
  • Prøv en rekke vanskelighetsmodi, fra Easy til One Life for Ori-ekspertene der ute.
  • Finn nye hemmelige områder, og utforsk Nibel raskere ved å teleportere mellom Spirit Wells.
  • Sjekk ut Theater Mode for se filmklipp og intervjuer med Moon Studios bak kulissene.

Er det noe nytt innhold i Nintendo Switch-versjonen?

Nintendo Switch-versjonen er identisk med versjonen på Xbox One og PC.

Når ble Ori and the Blind Forest: Definitive Edition lansert på Nintendo Switch?

Det fullstendige spillet ble lansert på Nintendo Switch 27. september 2019. Før det ble det gitt ut en demo som inneholdt innledningen og første del av spillet (omtrent 30 minutter med spilling). Den ble gitt ut som en egen nedlasting 20. september 2019.

Hvis jeg spiller av Ori-demoen, overføres fremgangen min til det fullstendige spillet?

Ja, så lenge du fullfører demoen og deretter eier og åpner det fullstendige spillet på samme Nintendo-konto. Hvis du ikke har spilt helt gjennom demoen, overføres den ikke, men fremgang mot prestasjoner blir overført.

Kan jeg overføre lagrede spill fra Xbox One eller PC til Nintendo Switch?

Det er dessverre ikke mulig på dette tidspunktet.

Hva skal jeg gjøre hvis jeg blir sittende fast i en feil lagringstilstand på Nintendo Switch?

Ori and the Blind Forest har alltid de siste ti lagringene dine, så hvis du blir sittende fast og ikke kommer videre (uansett årsak), kan du enkelt laste inn en tidligere lagringsfil. Gå ganske enkelt tilbake til Start Game, velg lagringen din, og bruk deretter venstre styrespak til å gå oppover. Velg en tidligere lagringsfil, og trykk på A for å laste den inn.

Er det noen flerspillerfunksjoner i Ori and the Blind Forest: Definitive Edition?

Ori and the Blind Forest er et enkeltspillerspill. Det finnes ingen flerspillerfunksjoner i Nintendo Switch-versjonen eller på Xbox One eller PC.

Hvorfor bør jeg logge på en Microsoft-konto på startskjermen på Nintendo Switch?

Når du logger på Microsoft-kontoen, kobles du til Xbox Live-kontoen din. Dette gjør at prestasjoner du oppnår på Nintendo Switch, overføres tilbake til poengsummen på Xbox Live. Det gjør også at du kan delta i ledertavleinnlegg som Microsoft-tjenester er vert for.

Hva er en Microsoft-konto, og hvorfor trenger jeg den til Nintendo Switch?

En Microsoft-konto er en gratis konto du kan bruke til å logge på en enhet. Selv om du ikke må ha den for å kunne spille Ori and the Blind Forest: Definitive Edition på Nintendo Switch, gjør den at spillere kan overføre prestasjonsfremdriften til Xbox Live og delta i ledertavlene for Ori. Du kan opprette en gratis Microsoft-konto her.

Hvordan kobler jeg Microsoft-kontoen til Nintendo-kontoen?

Kontroller først at du har en gratis Microsoft-konto. Følg deretter denne fremgangsmåten:

1. Start Ori and the Blind Forest: Definitive Edition på Nintendo Switch.
  2. Trykk på X på startskjermen for å logge på med en Microsoft-konto.
  3. Hvis dette er første gang, vises en tekstboks med en kobling (https://www.microsoft.com/link) og en kode.
  4. Gå til koblingen på en annen enhet med Internett-tilgang. Du blir bedt om koden som er oppgitt på Nintendo Switch.
  5. Angi koden i Microsoft-meldingen.
  6. Etter at du har angitt koden, blir du bedt om å logge på e-postadressen som er knyttet til Microsoft-kontoen din.

Dette skal koble sammen Nintendo- og Microsoft-kontoen. Heretter skal du logges på automatisk og ikke lenger se meldingen om å trykke på X på startskjermen.

Må jeg betale en abonnementsavgift (for eksempel Xbox Live Gold eller Xbox Game Pass Ultimate) for å kunne spille på online?

Gebyrer for Internett-abonnementer bestemmes av plattformen du spiller på, slik at et Xbox Live Gold- eller Xbox Game Pass Ultimate-abonnement ikke kreves for Nintendo Switch-spillere. Vi anbefaler imidlertid at du kobler til en gratis Microsoft-konto for å få mest mulig ut av Ori and the Blind Forest: Definitive Edition.

Støtter Nintendo Switch-versjonen både håndholdt modus og TV-modus?

Ja, det gjør den.

Støtter Nintendo Switch-versjonen Joy-Con- og Pro-kontrollere?

Ja, absolutt.

Er fysiske eksemplarer av Nintendo Switch-versjonen tilgjengelig i butikker?

Foreløpig er Ori and the Blind Forest: Definitive Edition bare tilgjengelig for digitalt kjøp i Nintendo eShop.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Vanlige spørsmål om Ori and the Blind Forest: Definitive Edition for Nintendo Switch, som du leste om, eller om et annet problem?