VANLIGE SPØRSMÅL OM PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS

Oversikt

Har du spørsmål om PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS? Her finner du svar på noen vanlige spørsmål.

På denne siden

Hvordan kjøper jeg PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS?

Du kan kjøpe spillet ved å gå til produktdetaljsiden for PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS og logge på Microsoft-kontoen din.

Du må ha en oppdatert betalingsmåte på kontoen din – dette kan være et kredittkort, en saldo på Microsoft-kontoen eller en PayPal-konto. Du kan administrere betalingsalternativene ved å gå til account.microsoft.com og logge på med Microsoft-kontoen din.

Hva gjør jeg hvis jeg har problemer med å logge på Microsoft-kontoen min?

Hvis du har problemer med å logge på Microsoft-kontoen din eller kontoen du bruker på Xbox-konsollen, kan vi hjelpe deg å løse problemet.

Hvis du har glemt passordet ditt eller påloggingsinformasjonen ikke fungerer som forventet, kan du gå til Passord og sikkerhet hvis du vil ha mer hjelp.

Jeg har funnet en feil eller har forslag til en funksjon. Hvor registrerer jeg den?

Utviklingsteamet vil gjerne høre fra deg hvis du har funnet en feil! Gå til utviklernettstedet for PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS. Se om noen andre allerede har rapportert feilen du har funnet. I så fall kan du stemme den opp for å sikre at utviklingsteamet blir klar over at du har samme problem.

Hvis du har forslag til en funksjon, følger du fremgangsmåten på nettstedet for å gi utviklingsteamet forslaget ditt.

Hvis du deltar i Xbox Insider Program og har problemer med å spille PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS:

1. Trykk på og hold Xbox-knappen på kontrolleren mens du har problemet, og velg deretter Rapporter et problem.
  2. Sjekk om problemet allerede er oppført. Hvis ikke velger du Legg til nytt problem.
  3. Velg Spill > PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS under Kategorier.
  4. Skriv inn en detaljert beskrivelse av problemet, og velg deretter om du vil ta med et skjermbilde eller en video som viser problemet.
  5. Når du er ferdig, velger du Ferdig for å sende inn tilbakemeldingen.

Obs! Du får kanskje ikke tilbakemelding direkte fra teamet som undersøker problemet ditt.

Hva er installasjonskravene?

Du kan se installasjonskravene for Xbox ved å gå til produktdetaljsiden for PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS.

Slik ser du om du har nok ledig diskplass på Xbox-konsollen til at du kan installere PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS:

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, og velg Spill og apper.
  2. Kontroller ledig diskplass, som vises i nedre venstre hjørne av skjermen. Hvis du ikke har nok plass, må du enten fjerne noen av de eksisterende spillene og appene, eller legge en ekstern stasjon til konsollen.

Hvis du bruker en ekstern lagringsenhet med konsollen din og vil endre standard installasjonsplassering:

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger > System > Lagring.
  3. Standard lagringsplass vises under Administrer lagringsplass med et triangel i øvre høyre hjørne.

Jeg har spørsmål om eller problemer med spilleopplevelsen. Hvor kan jeg få hjelp?

Hvis du står fast et sted i spillet, vil du kanskje ha noen råd fra andre spillere om hva du gjør nå, eller kanskje du vil gi andre noen tips basert på egen erfaring. Det finnes noen steder du kan gå i disse tilfellene.

• Hvis du har tekniske problemer med Xbox One eller vil snakke med andre Xbox-spillere, kan du gå til Xbox-foraene.
  • Hvis du har problemer i spillet eller vil snakke med noen som kjenner spillet ut og inn, kan du gå til den offisielle fellesskapssiden for PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS.

Må jeg ha abonnement på Xbox Live Gold for å kunne spille PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS?

Ja, du må ha et aktivt Xbox Live Gold-abonnement siden dette er et online flerspillerspill. Du kan kjøpe et abonnement fra konsollen eller ved å gå til Microsoft Store på enheten.

Må jeg være pålogget eller koblet til Internett for å kunne spille PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS?

Du må være pålogget for å kunne spille PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS, og du må ha et Xbox Live Gold-abonnement for å kunne spille alle modi i spillet. Du kan ikke spille dette spillet mens du er frakoblet.

Er Xbox-versjonen av PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS den samme som versjonen på PC/Steam?

Nei, hvis du eier spillet på PC/Steam, må du kjøpe Xbox-versjonen separat. Det kan også hende at du spiller på en annen måte siden spillet er under utvikling på begge plattformene.

Når du spiller på Xbox, kan du bare spille med andre på Xbox – det er ingen krysspilling mellom Xbox og PC/Steam.

Hva trenger jeg for å kunne snakke til andre spillere mens jeg er i spillet?

Du må ha et headsett hvis du vil snakke med andre mens du spiller spillet. Du kan kommunisere med laget ditt på to måter:

• via Partychat hvis du inviterer noen i vennelisten til å bli med i et spill
  • via spillet hvis du er sammen med en annen spiller som ikke er i vennelisten

Slik sikrer du at du kan snakke med andre spillere utenfor vennelisten:

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Gå til Logg på, og velg den påloggede profilen.
  3. Velg Min profil og deretter Personverninnstillinger.
  4. Hvis du har merket av for Egendefinert, velger du Vis detaljer og tilpass.
    • Obs! Hvis voksenstandard er angitt, trenger du ikke å gjøre noe mer.
  5. Velg Kommunikasjon og flerspiller, og kontroller deretter at Alle er valgt under Andre kan kommunisere med tale, tekst eller invitasjoner.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du snakker med andre mens du er i et spill, og vil ha feilsøkingstips, kan du gå til Sosialt og sending: venner og partyer.

Hvor mange enheter kan jeg installere PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS på?

Du kan installere PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS på hjemmekonsollen og spille det frakoblet der. Du kan også installere og spille det på venners konsoller hvis du logger på Xbox Live før du spiller.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med VANLIGE SPØRSMÅL OM PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS, som du leste om, eller om et annet problem?