Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Poker Smash kan ikke lenger spilles på Xbox One

Poker Smash er ikke lenger tilgjengelig i programmet for bakoverkompatibilitet for Xbox One og kan derfor ikke lenger spilles på Xbox One. Du kan fortsatt spille det på Xbox 360, som prestasjonene og fremdriften i spillet blir overført til.

Vanlige spørsmål

Spørsmål: Hva skjer med fremdriften og prestasjonene i spillet?
Svar: Fremdrift og prestasjoner du oppnådde mens du spilte på Xbox One, overføres tilbake til Xbox 360-versjonen av spillet.

Spørsmål: Jeg foretok kjøp i spillet mens jeg spilte det på Xbox One – hva som skjer med disse kjøpene?
Svar: Kjøp du har foretatt på Xbox One, eller etter at spillet ble tilgjengelig på Xbox One 16. mars 2017, refunderes automatisk til betalingsmåten du brukte til å foreta kjøpene. Du kan vise detaljert informasjon om transaksjonene på Microsoft-kontoen.

Du får i tillegg et eksemplar av Hexic 2, som du kan spille på Xbox One via bakoverkompatibilitet, som takk for at du støtter spilling på Xbox. Koder for Hexic 2 sendes via meldingssenteret til kontoen din, som du kan vise på Xbox One-konsollen eller via Xbox-appen på Windows 10. Disse kodene sendes til den samme kontoen som ble brukt til å foreta kjøp i Poker Smash på Xbox One.

Spørsmål: Jeg har foretatt kjøp etter 16. mars 2017, men jeg har ikke fått refusjon. Hva gjør jeg?
Svar: Her er et par ting du kan sjekke hvis du ikke har fått refusjon:

1. Sjekk bestillingsloggen på Microsoft-kontoen for å kontrollere at det opprinnelige kjøpet ble foretatt på kontoen din. Det skal vises en oppføring for «Smash Poker» eller relatert innhold. Hvis du vil vise alle transaksjonene, velger du Alle tilgjengelige ved siden av rullegardinlisten Fra.
  2. Pass på at du er logget på med samme konto som ble brukt til å foreta kjøpet opprinnelig. Hvis du har gått gjennom trinn 1 ovenfor uten å finne transaksjonen, har den enten blitt kjøpt med en annen konto, eller så har ikke transaksjonen gått gjennom.
  3. Hvis du ikke har mottatt en melding på konsollen eller i Xbox-appen med informasjon om Poker Smash, har du kanskje kjøpt spillet eller innholdet før det ble gjort tilgjengelig på Xbox One. Denne kampanjen er bare beregnet på kunder som har foretatt kjøp på Xbox One på eller etter 16. mars 2017.
  4. Refunderingen blir fullført etter 30. juni 2017.

Spørsmål: Hvem er kvalifisert til å motta Hexic 2?
Svar: Hvis du lastet ned spillet på Xbox One før 12. juni 2017 og kjøpte Poker Smash eller foretok kjøp i spillet etter 16. mars 2017, får du en kode for Hexic 2 på Xbox One-konsollen eller via Xbox-appen.

Spørsmål: Når får jeg Hexic 2?
Svar: Du får en ny melding med en kode for Hexic 2 kort tid etter den første meldingen. Hvis du ikke har fått den andre meldingen innen 10 dager etter at du fikk den første, kan du kontakte kundestøtte for Xbox for å få hjelp.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Poker Smash kan ikke lenger spilles på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?