Problemer med å opprette klantagger i Call of Duty

Hvis du har problemer med å opprette en klantagg, er det enkelte feilsøkingstrinn du kan følge.

Dette påvirker følgende spill:

• Call of Duty: WWII
  • Call of Duty: Infinite Warfare
  • Call of Duty: Black Ops III
  • Call of Duty: Advanced Warfare
  • Call of Duty: Ghosts
  • Call of Duty: Black Ops 2
  • Call of Duty: Modern Warfare 3
  • Call of Duty: Black Ops
  • Call of Duty: Modern Warfare 2
  • Call of Duty: World at War
  • Call of Duty 4: Modern Warfare

Se etter eventuelle straffetiltak

Du kan ha blitt utstedt et straffetiltak av Xbox Live-teamet som påvirker muligheten til å opprette klantagger. Logg på regelhåndhevelse for Xbox Live med kontoen din. Du blir varslet om eventuelle straffetiltak mot kontoen din samt varigheten til eventuelle straffetiltak.

Kontrollere statusen til Xbox Live-tjenesten

Gå til Xbox Live-status vedrørende driftsavbrudd knyttet til Xbox Live eller Call of Duty-spill. Hvis det er driftsavbrudd, kan dette påvirke muligheten din til å opprette en klantagg.

Hvis du fortsatt har problemer med å opprette en klantagg etter å ha fulgt disse trinnene, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Beslektede problemer

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Problemer med å opprette klantagger i Call of Duty, som du leste om, eller om et annet problem?