Avvikling av Project Spark

Project Spark er avviklet, og spillet vil ikke lenger være tilgjengelig for kjøp eller nedlasting fra Microsoft Store etter 13. mai 2016. 12. August 2016 vil tjenester kobles fra for eksisterende brukere.

Project Spark ble gjort tilgjengelige gratis den 5. oktober 2015. Hvis du kjøpte og spilte Project Spark-startsettet mellom 28. juni 2015 og 5. oktober 2015, skal du allerede har mottatt en kreditering til Microsoft-kontoen.

Hvis du kjøpte og løste inn koden i et eksemplar av Project Spark på eller etter 5. oktober 2015, får du en kreditering til Microsoft-kontoen. Dette kan brukes til å kjøpe innhold i Microsoft Store.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til nettstedet for Project Spark.

Motta Microsoft-kontokreditten

Du vil motta en Microsoft-kontokreditt hvis følgende er oppfylt:

• Du har kjøpt og løst inn koden i et eksemplar av Project Spark på eller etter 5. oktober 2015. Dette betyr at du har brukt en fysisk kopi av spillet til å spille Project Spark for første gang.
  • Du er logget på den samme kontoen du brukte til å spille spillet. Hvis det finnes tre kontoer på Xbox One-konsollen og du startet og spilte spillet med en annen spillers konto, vises for eksempel kreditten på deres konto.
  • Du startet og spilte ikke Project Spark før 5. oktober 2015. Project Spark var et spill som bare var tilgjengelig for kjøp før denne datoen, og derfor er ikke kvalifisert til denne kreditten.

Krediteringen din vil vises på kontoen din innen 30 til 60 dager etter at spillet ble avsluttet den 13. mai 2016. Kreditten du mottar, vil være i valutaen som samsvarer med Microsoft-kontoen din.

Bruke Microsoft-kontokreditten din

Du kan bruke kreditten du mottar, til å utføre kjøp i Microsoft Store. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du styrer Microsoft-kontokreditten din, kan du se Kontrollere saldoen på Microsoft-kontoen.

Ytterligere kundestøtte

Hvis du eier Project Spark, vil du kunne fortsette å spille frakoblet, men du vil ikke lenger kunne laste ned brukergenerert innhold eller laste opp dine egne opprettinger etter 12. August 2016.

Hvis du har problemer med Microsoft-kontokredittens, kan du logge på for å administrere Microsoft-kontoen din. Hvis du fortsatt ikke får løst problemet, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Hvis du vil ha mer informasjon om Project Spark, og få tilgang til fellesskapet, kan du gå til nettstedet for Project Spark.