Installere Rare Replay på Xbox One

Når du kjøper Rare Replay, får du følgende ti elementer som en del av pakken:

• Rare Replay (grunnspill, som inneholder 21 spill)
  • Banjo-Kazooie
  • Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts
  • Banjo-Tooie
  • Jetpac Refuelled
  • Kameo
  • Perfect Dark
  • Perfect Dark Zero
  • Viva Piñata
  • Viva Piñata: Trouble in Paradise

Her er fremgangsmåten som hjelper deg hvis du støter på problemer under installasjonen av spillet.

Installere fra plate

Hvis du kjøpte Rare Replay på plate, vil du se ti elementer som blir lagt i køen, så snart du setter inn platen i konsollen. Hvis du har problemer med å installere noen av spillene, kan du prøve følgende fremgangsmåte:

1. Åpne Mine spill og apper på Hjem-skjermen.
  2. Velg Spill og deretter i fanen Klar til å installere, og kontroller om det er noen elementer som installeres.
  3. Hvis statusen for elementene er I kø eller Midlertidig stanset, velger du spillet eller appen og trykker på menyknappen . Deretter velger du Gjenoppta installasjon.

Hvis det ikke er noen elementer i køen, kan du avinstallere spillet og installere det på nytt for å utløse installasjonen av det nedlastbare innholdet:

1. Åpne Mine spill og apper på Hjem-skjermen.
  2. Merk Rare Replay, trykk på menyknappen på kontrolleren, og velg deretter Administrer spill.
  3. Trykk på menyknappen på kontrolleren en gang til, og velg Avinstaller.
  4. Sett inn spillplaten, og installer spillet på nytt.

Du skal nå se at spillet og det nedlastbare innholdet blir installert eller venter på å bli installert, i køen.

Installere fra Microsoft Store

Hvis du kjøpte Rare Replay fra Microsoft Store, vil du se at de ti elementene er lagt i køen. Hvis du av en eller annen grunn ikke ser at de automatisk blir lagt til i køen, kan du følge denne fremgangsmåten for å legge dem til:

1. Åpne Mine spill og apper på Hjem-skjermen.
  2. Bla til du ser flisen Rare Replay.
  3. Trykk på menyknappen på kontrolleren, og velg deretter Behandle spill.

Obs! Hvis du ser noen elementer oppført under Klar til å installere, må du installere dem manuelt.

1. Velg flisen Klar til å installere: Installer alle.
  2. Velg Installer på bekreftelsesskjermen.
  3. Elementene blir lagt til i køen og installert i bakgrunnen. Hvis du har andre elementer i køen allerede, vises de som I kø.
  4. Når alle elementene er lastet ned, vises de på venstre side av menyen under Administrer alle. Du skal nå se at alle de ti elementene har blitt installert.

Avinstallere og installere enkeltspill på nytt

Du kan avinstallere de ti spillene som er oppført øverst på denne siden, enkeltvis. Dette betyr at du kan beholde grunnspillet i Rare Replay mens du fjerner noen av eller alle de andre spillene.

Hvis du fjernet et spill og vil legge det til på nytt, kan du gå til Mine spill og apper > Spill og finne spillet i fanen Klar til å installere. Du kan også søke etter spillet i Microsoft Store på Xbox One og installere det på nytt derfra, uten å måtte kjøpe det igjen.

Hvis du installerte spillet fra plate, setter du inn platen og installerer det på nytt fra Mine spill og apper.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Installere Rare Replay på Xbox One , som du leste om, eller om et annet problem?