Problemer med pålogging til Xbox 360 ved spilling av Rare Replay på Xbox One

En av følgende feilmeldinger vises når du prøver å logge på med Xbox 360-profilen din på Xbox One-konsollen for å spille Rare Replay:

• Beklager, Xbox Live-profiler kan ikke lastes ned nå. Prøv på nytt senere.
      Statuskode: 800704DC
    • Du har ikke en aktiv spillerprofil. For å opprette eller laste en profil trykker du Xbox-guideknappen.

Dette betyr at det er et problem med Xbox Live-faktureringskontoen. Du må løse dette problemet før du kan laste ned Xbox 360-profilen din til Xbox One-konsollen.

Løsning

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Problemer med pålogging til Xbox 360 ved spilling av Rare Replay på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?