Red Dead Redemption 2

Lovløs holder opp en revolver

Få informasjon om alt som har å gjøre med Red Dead Redemption 2 – utgaver, funksjoner, kundestøtte og annet. Du finner informasjon på produktsiden for Red Dead Redemption 2.

Støtte for Red Dead Redemption 2

Hvis du vil ha tips og andre alternativer for hjelp for Red Dead Redemption 2, kan du gå til kundestøtte for Rockstar.

Se hva du har kjøpt

Gå til kjøpshistorikken å vise transaksjonene dine.

Hold deg oppdatert om Red Dead Redemption 2

Finn siste nytt og best informasjon om Red Dead Redemption 2 på Rockstar Twitter.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Red Dead Redemption 2, som du leste om, eller om et annet problem?