Resident Evil 2

De to hovedpersonene og en flokk udøde i en stormfull Raccoon City.

Få informasjon om alt som har å gjøre med Resident Evil 2 – utgaver, funksjoner, kundestøtte og annet. Hvis du vil ha informasjon, kan du se produktsiden for Resident Evil 2.

Støtte for Resident Evil 2

Hvis du vil ha tips og andre hjelpealternativer for Resident Evil 2, kan du gå til Capcoms kundestøtte.

Se hva du har kjøpt

Gå til kjøpshistorikken å vise transaksjonene dine.

Hold deg oppdatert om Resident Evil 2

Finn siste nytt og annen informasjon om Resident Evil 2 på Capcom USA Twitter.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Resident Evil 2, som du leste om, eller om et annet problem?