Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Vanlige spørsmål om Rise of Nations: Extended Edition

Har du et spørsmål om Rise of Nations: Extended Edition? Her finner du svar på noen vanlige spørsmål.

Denne kundestøttesiden er for Windows 10-versjonen av spillet. Hvis du spiller Rise of Nations: Extended Edition på Steam, kan du gå til www.riseofnations.com.

På denne siden

Jeg ble bedt om å oppgradere Windows-enheten min for å spille Rise of Nations: Extended Edition. Hvilken versjon trenger jeg?

For å kunne laste ned og installere Rise of Nations: Extended Edition for Windows 10 må du ha en enhet som kjører versjon 1703, med OS-build 15063 eller nyere.

Enheten må i tillegg kjøre en 64-biters versjon av Windows 10. Hvis du har en 32-biters versjon, kan du ikke spille Rise of Nations: Extended Edition.

Du kan sjekke om du kjører en kompatibel versjon av Windows på enheten ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows-enheten din.

Jeg er registrert i Windows Insider Program. Kan jeg spille Rise of Nations: Extended Edition?

Hvis du deltar i Windows Insider Program eller har en enhet som kjører en nyere versjon enn 1703, får du kanskje problemer med å laste ned og installere Rise of Nations: Extended Edition på enheten. Vi oppfordrer deg til å bruke tilbakemeldingshuben til å rapportere problemer du har mens du kjører en Insider-build av Windows. Slik gjør du det:

1. Velg Windows-ikonet, og skriv inn «Tilbakemeldingshub», eller trykk på Windows-tasten+F.
  2. Når appen åpnes, velger du Tilbakemelding-ikonet til venstre.
  3. Klikk på Legg til ny tilbakemelding.
  4. Velg knappen for problemet, og skriv inn noen detaljer i tekstboksene nedenfor.
  5. Velg Preview Programs for den første boksen blant valgboksene for kategori nederst, og velg Windows Insider Forums and Support for den andre boksen.
  6. Velg Send inn for å sende tilbakemeldingen.

Obs! Du får kanskje ikke tilbakemelding direkte fra teamet som undersøker problemet ditt.

Må jeg ha ekstra programvare for å kunne spille Rise of Nations: Extended Edition?

Ja, du må ha DirectX 11 eller nyere installert for å kunne spille Rise of Nations: Extended Edition.

Du kan sjekke hvilken versjon av DirectX du har installert på enheten, ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows-enheten din.

Hva er maskinvarekravene?

Gå til produktdetaljsiden for å finne størrelsen på spillet, systemkravene og annen informasjon om spillet.

Du finner systemkravene for Windows 10 på produktdetaljsiden for Rise of Nations: Extended Edition.

Du kan sjekke om Windows 10-enheten har nok ledig diskplass, finne ut hvilket skjermkort som er installert, og vise andre viktige detaljer om enheten ved å se Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din.

Hva skjer hvis jeg laster ned Rise of Nations: Extended Edition på en enhet som ikke oppfyller maskinvarekravene?

Vi anbefaler at du sjekker enhetsspesifikasjonene for å sikre at enheten oppfyller minimumskravene. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din.

Hvis du allerede har lastet ned spillet, kan du prøve å justere grafikkalternativene i innstillingene i spillet. Slik gjør du det:

1. Velg Options & Profiles på hovedmenyen.
  2. Velg Graphics på menyen Options & Profiles.
  3. Velg Low-knappen under Render Elements på Graphics-skjermen for å få alle grafikkomponentene til å bruke funksjoner for lav ytelse.
  4. Velg OK for å lagre endringene.
    Obs! Hvis du blir bedt om det, starter du spillet på nytt for at innstillingene skal tre i kraft.

Hva betyr Cross-Network Play?

Cross-Network Play aktiveres som standard for flerspillerspill, slik at du kan konkurrere mot andre Windows 10- og Steam-spillere. Hvis du bare vil konkurrere mot andre Windows 10-spillere, kan du deaktivere Cross-Network Play ved å gjøre følgende:

1. Velg Options & Profiles på hovedmenyen.
  2. VelgDisable Cross-Network Play under Game.

Hvordan får jeg den beste spilleopplevelsen i Windows 10?

Hvis du spiller i Windows 10, kontrollerer du at enheten oppfyller de høyeste systemkravene, ved å sjekke systeminformasjonen. Se delen Hva er maskinvarekravene? ovenfor hvis du vil vite hvordan du gjør dette.

Du kan også aktivere Spillmodus hvis du vil at enhetens ressurser skal prioriteres for spillet. Se Bruke Spillmodus mens du spiller på PC-en hvis du vil ha mer informasjon.

Må jeg ha en Microsoft-konto for å kunne spille Rise of Nations: Extended Edition?

Ja, du må ha en Microsoft-konto for å kunne spille Rise of Nations: Extended Edition. Hvis du allerede spiller spill på Xbox One eller Xbox 360, kan du bruke samme konto du bruker for de spillene, til å spille på Windows 10. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se siden Vanlige spørsmål om Microsoft-konto.

Må jeg være pålogget eller koblet til Internett for å kunne spille Rise of Nations: Extended Edition på Windows 10-enheter?

Hvis du har tenkt å være et sted uten nettdekning, for eksempel på en lang flytur eller seiltur, kan du klargjøre Windows 10-enheten slik at du kan spille Rise of Nations: Extended Edition i frakoblet modus.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du konfigurerer Windows 10-enheten for spilling i frakoblet modus, kan du gå til Spille spill frakoblet i Windows 10 ved å bruke frakoblet modus.

Hvis du spiller i frakoblet modus, er ikke alle funksjonene, for eksempel funksjonen for å kjøpe artikler fra Windows Store, tilgjengelige. I tillegg er eventuelle ledertavler utilgjengelige mens du er frakoblet.

Hvis du oppnår prestasjoner mens du spiller i frakoblet modus, synkroniseres de med kontoen neste gang du logger på Xbox Live på enheten. Den lagrede spillfremgangen synkroniseres også når du logger på Xbox Live.

Du kan heller ikke bruke fordelene ved Xbox Live mens du er frakoblet. Se Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto? nedenfor hvis du vil ha mer informasjon.

Hvor mange enheter kan jeg installere Rise of Nations: Extended Edition på?

Du kan installere og spille Rise of Nations: Extended Edition på en hvilken som helst PC, så lenge du logger på og er koblet til Internett. Hvis du vil spille frakoblet, må du være på Windows 10-hovedenheten din.

Hvis du for eksempel deler Windows 10-hovedenheten din med andre og logger på Store med Microsoft-kontoen din for å laste ned Rise of Nations: Extended Edition, kan du dele spillet med en bruker til. Denne brukeren kan logge på med sin egen Microsoft-konto og ha sin egen fremgang i spill og sine egne prestasjoner, så lenge brukeren logger på før han/hun begynner å spille.

Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto?

Når du kobler Rise of Nations: Extended Edition til Xbox Live-tjenesten, får du følgende fordeler mens du spiller på Xbox eller Windows 10-enheten.

Obs! Du må koble til Xbox Live via Xbox-appen for å kunne starte Rise of Nations: Extended Edition på Windows 10. Se Må jeg være pålogget eller koblet til Internett for å kunne spille Rise of Nations: Extended Edition på Windows 10-enheter? ovenfor.

• Vær i kontakt med Xbox Live-fellesskapet, vis prestasjoner, se spillklipp og mye mer.
  • Lagre spillagringene i nettlagring, og fortsett å spille på en annen PC akkurat fra der du var.
  • Spill med den trådløse Xbox-kontrolleren på Windows 10 ved å bruke den trådløse Xbox-adapteren.
  • Enkelt ta opp, fortell om og del de største øyeblikkene med innebygd Spill-DVR. Du har tilgang til alle spillklipp du tar opp mens du spiller Rise of Nations: Extended Edition på Windows 10, via Xbox-appen. Gå til Fordeler med å kjøre Xbox-appen mens du spiller et spill i Windows 10 hvis du vil ha mer informasjon. Se Ta opp spillklipp med Spill-DVR for Xbox One.

Beslektede problemer

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Vanlige spørsmål om Rise of Nations: Extended Edition, som du leste om, eller om et annet problem?