Snap Attack avvikles

Snap Attack ble avviklet 18. mai 2018. Spillet er ikke tilgjengelig fra Microsoft Store, og det blir ikke lenger tilbydd støtte og innhold.

Vanlige spørsmål

Kan jeg fortsatt spille Snap Attack i frakoblet modus?

Du kan ikke spille Snap Attack i frakoblet modus. Hvis du avinstallerer Snap Attack fra enheten, kan du ikke laste det ned på nytt.

Jeg startet et nettbasert spill. Kan jeg fullføre det?

Nei, du kan ikke lenger starte eller fortsette nettbaserte spill.

Hva skjer med informasjonen min nå som spillet er avviklet?

Alle spillinformasjon og -historikk er fjernet fra tjenesten.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Snap Attack avvikles, som du leste om, eller om et annet problem?