Gå til hovedinnhold

State of Decay 2

Velkommen til State of Decay 2 for Xbox One og Windows 10. Her finner du koblinger til videoer og demoer, informasjon om spillets serverstatus og hjelp til feilsøking. Du kan også finne koblinger hvis du vil kjøpe spillet for Xbox One og Windows 10.

Oversikt over State of Decay 2

Administrasjon av og hjelp for State of Decay 2 på Xbox One

Administrasjon av og hjelp for State of Decay 2 i Windows 10

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med State of Decay 2, som du leste om, eller om et annet problem?