Vanlige spørsmål om Sunset Overdrive

Har du et spørsmål om Sunset Overdrive? Her finner du svar på noen vanlige spørsmål.

På denne siden

Er Sunset Overdrive et Xbox Play Anywhere-spill?

Sunset Overdrive er ikke et Xbox Play Anywhere-spill. Du kan gjøre separate kjøp av Sunset Overdrive på følgende steder:

Er Sunset Overdrive inkludert i Xbox Game Pass?

Sunset Overdrive er inkludert i Xbox Game Pass kun for Xbox One-konsollen. Hvis du vil spille Sunset Overdrive på Windows 10, må du kjøpe spillet i Microsoft Store.

Har Sunset Overdrive flerspillerspill på nettet?

Sunset Overdrive for Xbox One har ulike funksjoner på nett, inkludert flerspillerspill på nett/samarbeidsmodus. Disse funksjonene er imidlertid ikke inkludert i Sunset Overdrive for Windows 10.

Jeg ble bedt om å oppgradere Windows-enheten min for å kunne spille Sunset Overdrive. Hvilken versjon trenger jeg?

For å kunne laste ned og installere Sunset Overdrive i Windows 10 må du ha en enhet som kjører versjon 1703, med OS-build 15063.0 eller nyere.

Enheten må i tillegg kjøre en 64-biters versjon av Windows 10. Hvis du har en 32-biters versjon, kan du ikke spille Sunset Overdrive.

Slik ser du om du kjører en kompatibel versjon av Windows på enheten:

1. Gå til Start > Innstillinger > System > Om.
  2. Se etter Versjon for å finne ut hvilken versjon og utgave av Windows du kjører på PC-en. Kontroller at dette er minst 1703.
  3. Se etter OS-build, og kontroller at dette er minst 15063.0.
  4. Se etter Systemtype for å se om du kjører en 32- eller 64-biters versjon av Windows.

Hvis ingen versjon er oppført, må du oppdatere før du kan laste ned spillet. Du kan gjøre dette på to ulike måter:

• Gå til Start > Innstillinger > Oppdatering og sikkerhet > Windows Update. Se om det finnes noen relevante oppdateringer.
    Obs! Hvis det er færre enn 31 dager siden du oppgraderte til Windows 10, får du ikke den nyeste oppdateringen med en gang. Grunnen til dette er at du skal kunne gå tilbake til en tidligere versjon av Windows hvis du vil. Når det har gått 31 dager, blir den nyeste oppdateringen lastet ned automatisk til PC-en.
  • Se siden Vanlige spørsmål om Windows Update for å oppgradere enheten din til Windows 10 med siste oppdatering.

Hvis du har versjon KN av Windows 10, må du kanskje laste ned ytterligere programvare. Disse er tilgjengelige som en gratis nedlasting. Dette gjør du ved å gå til Mediefunksjonspakken for Windows 10 N- og Windows 10 KN-utgavene (november 2015).

Hva er maskinvarekravene?

Maskinvarekrav for Sunset Overdrive varierer avhengig av om du spiller på Xbox eller Windows 10. Gå til siden for detaljer for hver plattform for å finne størrelsen på spillet, systemkravene (spesielt for Windows 10-enheter), i tillegg til eventuell tilleggsinformasjon om spillet.

Xbox

Hvis du vil vise installasjonskravene for Xbox, kan du gå til Sunset Overdrive-produktdetaljside.

For å se om din Xbox har nok tilgjengelig diskplass til å installere Sunset Overdrive:

1. Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren for å åpne guiden, gå til Mine spill og apper, trykk på A-knappen, og velg Vis alle.
  2. Kontroller ledig diskplass, som vises i nedre venstre hjørne av skjermen. Hvis du ikke har nok plass, må du enten fjerne noen av dine eksisterende spill og apper eller legge en ekstern stasjon til konsollen.

Hvis du bruker en ekstern lagringsenhet med konsollen din og vil endre standard installasjonsplassering:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger > System > Lagring.
  3. Standard lagringsplass vises under Administrer lagringsplass med et triangel i øvre høyre hjørne.

Windows 10

Hvis du vil vise systemkravene for Windows 10, kan du gå til Sunset Overdrive-produktdetaljside. Delen «Tilleggsinformasjon» inneholder informasjon om omtrentlig nedlastingsstørrelse, som angir hvor stort spillet er.

Hvis du ikke vet hvilken GPU (grafikkprosessor) eller hvor mye VRAM (skjermminne) du har, kan du sjekke det slik:

1. Gå til Start > Innstillinger > System.
  2. Rull ned i Skjerm-fanen, og velg Avanserte skjerminnstillinger.
  3. Velg Egenskaper for skjermkort. Navnet på GPU-en vises under Korttype, og Dedikert skjermminne viser VRAM.

Se Finne ut om et spill fungerer på Windows 10-enheten din for mer informasjon om hvordan du kontrollerer enheten din.

Slik finner du ut hvor mye ledig diskplass du har på Windows 10-enheten, og slik endrer du hvor spillet lagres:

1. Gå til Innstillinger > System > Lagring.
  2. Dermed kan du se brukt diskplass for hver stasjon på enheten. Kontroller at du har nok ledig plass på harddisken din.

Se Finn ut hvor mye lagringsplass PC-en din har hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du kontrollerer Windows 10-enheten din.

Hva skjer hvis jeg laster ned Sunset Overdrive på en enhet som ikke oppfyller maskinvarekravene?

Vi anbefaler at du sjekker enhetsspesifikasjonene for å sikre at enheten oppfyller minimumskravene.

Hvis du allerede har lastet ned spillet, kan du prøve å justere grafikkalternativene i innstillingene i spillet.

Hvor lang tid tar det å laste ned Sunset Overdrive?

Nedlastingstiden kan variere avhengig av hastigheten på Internett-tilkoblingen din. Det tar i gjennomsnitt cirka 4 timer å laste ned 40 GB over en tilkobling på 20 Mbps.

Følg fremgangsmåten i delen Hva er maskinvarekravene? ovenfor for å finne størrelsen på spillet på Xbox og Windows 10. Disse kan variere avhengig av hvilken enhet du installerer på.

Tabellen nedenfor viser estimerte nedlastingstider basert på gjeldende nedlastingshastighet.

Obs! Denne informasjonen er bare veiledende, ikke en fremstilling av faktisk nedlastingstid. Båndbredden vil være begrenset og nedlastingstiden vil øke under aktiviteter som strømming av innhold, spilling, eller spill-strømming fra Xbox One til en Windows 10-PC.

Gjeldende nedlastingshastighet Fil på 30 GB Fil på 40 GB Fil på 50 GB Fil på 60 GB Fil på 70 GB
2 Mb/s 33,3 timer 44,4 timer 55,6 timer 66,7 timer 77,8 timer
5 Mb/s 13,3 timer 17,8 timer 22,2 timer 26,7 timer 31,1 timer
10 Mb/s 6,7 timer 8,9 timer 11,1 timer 13,3 timer 15,6 timer
20 Mb/s 3,3 timer 4,4 timer 5,6 timer 6,7 timer 7,8 timer
50 Mb/s 1,3 timer 1,8 timer 2,2 timer 2,7 timer 3,1 timer
50 Mb/s 0,7 timer 0,9 timer 1,1 timer 1,3 timer 1,6 timer
100 Mb/s 0,3 timer 0,4 timer 0,6 timer 0,7 timer 0,8 timer

Eksempel

Hvis du installerer en fil på 20 GB som er 25 prosent lastet ned (15 GB gjenstår), og tilkoblingshastigheten er 10 Mb/s, skal det ta ca. 3,4 timer til nedlastingen er fullført. (Dette forutsetter at nedlastingshastigheten forblir den samme.)

Ikke avbryt nedlastingen eller slå av datamaskinen mens du laster ned spillet. Sunset Overdrive-ikonet vises i den angitte delen Mine spill og apper på Xbox og i Mitt bibliotek på Windows 10-enheten.

Obs! Ytterligere Internett-avgifter kan påløpe mens du laster ned spillet.

Hvis du synes at nedlastingen av spillet går tregt, gå til Feilsøke treg nedlasting av spill eller apper på Xbox One eller Løs problemer med nettverkstilkobling i Windows for mer informasjon om feilsøking.

Hvordan får jeg den beste spilleopplevelsen i Windows 10?

Hvis du spiller i Windows 10, kontrollerer du at enheten oppfyller de høyeste systemkravene, ved å sjekke systeminformasjonen. Se delen Hva er maskinvarekravene? ovenfor hvis du vil vite hvordan du gjør dette.

Du kan også aktivere Spillmodus hvis du vil at enhetens ressurser skal prioriteres for spillet. Gå til Bruke Spillmodus mens du spiller på PC-en hvis du vil ha mer informasjon.

Hva slags tilbehørsenhet trenger jeg til å styre Sunset Overdrive i Windows 10?

Du kan bruke mus og tastatur eller en spillkontroller (håndkontroller for Xbox One eller Xbox 360 anbefales). Hvis du bruker en Xbox One-kontroller, må du bruke en USB-kabel til å koble den til enheten eller en trådløs Xbox-adapter for Windows 10.

Du kan også koble en Xbox One S- eller Xbox Design Lab-kontroller til enheten din via Bluetooth. Du finner mer informasjon under Bruke trådløse Xbox One-kontrollere på en PC.

Andre USB-spillkontrollere som støttes av Windows, fungerer kanskje også.

Jeg har spørsmål om eller problemer med spilleopplevelsen. Hvor kan jeg få hjelp?

Hvis du står fast et sted i spillet, vil du kanskje ha noen råd fra andre spillere om hva du gjør nå, eller kanskje du vil gi andre noen tips basert på egen erfaring. Det finnes noen steder du kan gå i disse tilfellene.

• Hvis du har tekniske problemer med plattformen eller vil snakke med andre Xbox-spillere, kan du gå til Xbox-foraene.
  • Hvis du har problemer i spillet eller vil snakke med noen som kjenner spillet ut og inn, kan du gå til subreddit for Insomniac Games for mer informasjon.

Hvordan rapporterer jeg problemer med å spille Sunset Overdrive?

Hvis du har kjøpt Sunset Overdrive eller spiller via Xbox Game Pass (bare Xbox One), kan du se subreddit for Insomniac Games for mer hjelp til feilsøking i spillet.

Hvis du har Tilbakemeldingshub installert på Windows 10-enheten din, kan du gi tilbakemelding om eventuelle problemer med nedlasting, installering eller spilling av Sunset Overdrive på Windows 10. Slik gjør du det:

1. Velg Windows-ikonet, og skriv inn Tilbakemeldingshub.
  2. Når appen åpnes, velger du Tilbakemelding-ikonet til venstre.
  3. Velg knappen Legg til ny tilbakemelding.
  4. Skriv inn meldingen i tekstboksen.
  5. Velg Gaming and Xbox for den første boksen blant valgboksene for kategori nederst, og riktig alternativ for den andre boksen.
  6. Angi hvilke eventuelle andre detaljer du ønsker å inkludere.
  7. Velg Send inn for å sende tilbakemeldingen.

Hvis du har installert Xbox Insider-huben på Xbox One og har problemer med å spille Sunset Overdrive:

• Trykk på og hold Xbox-knappen på kontrolleren mens du har problemet, og velg deretter Rapporter et problem.
  • Se om problemet allerede er oppført. Hvis ikke velger du Legg til nytt problem.
  • Velg Spill under kategorier, og velg deretter Sunset Overdrive.
  • Skriv inn en detaljert beskrivelse av problemet, og velg deretter om du vil ta med et skjermbilde eller en video som viser problemet.
  • Når du er ferdig, velger du Ferdig for å sende inn tilbakemeldingen.

Obs! Når det gjelder tilbakemeldingshuben og Xbox Insider-huben, får du kanskje ikke svar direkte fra teamet som undersøker problemet.

Må jeg ha en Microsoft-konto for å kunne spille Sunset Overdrive?

Ja, du må ha en Microsoft-konto for å spille Sunset Overdrive når du spiller på Xbox One eller Windows 10. Hvis du allerede spiller spill på en Xbox-konsoll, kan du bruke samme konto du bruker for de spillene, til å spille i Windows 10. Du finner mer informasjon under Vanlige spørsmål om Microsoft-kontoen på Xbox-konsollen.

Obs! Du trenger ikke ha en Microsoft-konto hvis du spiller Sunset Overdrive på Windows 10 og du kjøpte spillet gjennom Steam.

Må jeg være pålogget eller koblet til Internett for å kunne spille Sunset Overdrive?

Hvis du har tenkt å være et sted uten nettdekning, for eksempel på en lang flytur eller seiltur, kan du klargjøre Windows 10-enheten slik at du kan spille Sunset Overdrive i frakoblet modus.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du konfigurerer Windows 10-enheten din for spill i frakoblet modus, kan du se Spille spill frakoblet i Windows 10 ved å bruke frakoblet modus.

Hvis du spiller i frakoblet modus, er ikke alle funksjonene, for eksempel funksjonen for å kjøpe artikler fra Microsoft Store, tilgjengelige. I tillegg er eventuelle ledertavler utilgjengelige mens du er frakoblet.

Hvis du oppnår prestasjoner mens du spiller i frakoblet modus, synkroniseres de med kontoen neste gang du logger på Xbox Live på enheten. Den lagrede spillfremgangen synkroniseres også når du logger på Xbox Live.

Du kan heller ikke bruke fordelene ved Xbox Live mens du er frakoblet. Se Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto? nedenfor hvis du vil ha mer informasjon.

Hvor mange enheter kan jeg installere Sunset Overdrive på?

På Xbox kan du installere Sunset Overdrive og spille det frakoblet på hjemmekonsollen, og du kan også installere og spille det på venners konsoller hvis du logger på Xbox Live før du spiller.

I Windows 10 kan du installere Sunset Overdrive og spille det frakoblet på hovedenheten din (vanligvis den første enheten du installerer spillet på), og du kan installere det på flere enheter hvis du logger på Xbox Live før du spiller.

Hvorfor skal jeg logge på Xbox Live med en Microsoft-konto?

Når du kobler Sunset Overdrive til Xbox Live-tjenesten, får du følgende fordeler mens du spiller på Windows 10-enheten.

Obs! Du må koble til Xbox Live via Xbox-appen for å kunne starte Sunset Overdrive. Se Må jeg være pålogget eller koblet til Internett for å kunne spille Sunset Overdrive? ovenfor.

• Vær i kontakt med Xbox Live-fellesskapet, vis prestasjoner, se spillklipp og mye mer.
  • Lagre spillagringene i nettlagring, og fortsett å spille på en annen PC akkurat fra der du var.
  • Spill med den trådløse Xbox-kontrolleren på Windows 10 ved å bruke den trådløse Xbox-adapteren.
  • Enkelt ta opp, fortell om, og del de største øyeblikkene med innebygd Spill-DVR:
    • Hvis du vil starte Spill-DVR mens du spiller, trykker du på Windows-logotasten + G.
    • Hvis du vil administrere innstillingene for Spill-DVR, starter du Xbox-appen og går til Innstillinger > Spill-DVR.
    • Du kan få tilgang til spillklipp du tar opp mens du spiller Sunset Overdrive, via Xbox-appen. Se Fordeler med å kjøre Xbox-appen mens du spiller et spill i Windows 10 hvis du vil ha mer informasjon.

Beslektede problemer

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Vanlige spørsmål om Sunset Overdrive, som du leste om, eller om et annet problem?