Vanlige spørsmål om The Bard’s Tale Trilogy

Hvis du har spørsmål om The Bard’s Tale Trilogy, kan du se vanlige spørsmål nedenfor. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til inXile Entertainment-nettstedet.

På denne siden

Hva er systemkravene for PC?

Gå til Microsoft Store-produktdetaljsiden for systemkrav.

Hvilke språk er tilgjengelige i spillet?

The Bard's Tale Trilogy støtter engelsk, fransk, tysk, polsk, russisk og spansk tekst.

Finnes det kjente problemer på Xbox One?

Hvis du vil ha den nyeste listen over kjente problemer og rettinger til spillet, kan du gå til inXile Entertainment-støttesiden.

Hvorfor fungerer ikke kontrolleren på Windows 10?

Av og til oppdager ikke Windows 10 en kontroller hvis den er koblet til mens spillet lastes inn. Hvis en av triggerne ikke fungerer, kobler du fra kontrolleren og deretter kobler den til igjen mens spillet kjører.

Hvordan lagrer jeg spillet mitt?

Med standardfunksjonen Save Anywhere får du tilgang til Save-knappen i Options-menyen samt å bruke F5 på tastaturet eller menyknappen på kontrolleren for å hurtiglagre spillet. Hvis du velger lagringsalternativet Legacy Mode, kan du lagre spillet i Adventurers Guild. Quicksave-funksjonen er deaktivert i Legacy Mode.

Hvordan gjenoppliver jeg døde karakterer?

Når karakterer blir drept, må de gjenopplives i et tempel. Husk at det er en gullkostnad for å gjenopplive karakterer, og at de bare gjenopplives med 1 HP, slik at du også må lege dem etterpå.

Hvordan overfører jeg partyet fra ett spill til det neste?

Når du har vunnet den endelige kampen i de to første volumene, går du tilbake til Adventurers Guild. Du vil se et alternativ for å importere partyet (og alle karaterer som er lagret i guildet, som du ikke bruker) til det neste volumet. Du kan bare importere i én retning – fra Bard's Tale til Bard's Tale II til Bard's Tale III – og ikke omvendt.

Hvorfor fungerer ikke spillet som det gjorde i originalen?

Hver av de opprinnelige tre Bard's Tale-spillene kom ut på mange ulike plattformer, og det var et antall forskjeller og feil på tvers av alle versjonene. Mens grunnkoden var for Amiga-versjonen, ble alle versjoner av spillet brukt til å finne ut av visse elementer og løse visse feil. Sluttproduktet er en remaster som ikke bare retter eldgamle feil, men som også har programmeringsbiter fra nok versjoner til ikke å være nedadgående fra en hvilken som helst port i spillet.

Legacy-spillmodusen gjenoppretter mange av forskjellene mellom de tre spillene, hvis du vil ha litt nostalgi.

Hvorfor fungerer ikke trylleformlene mine?

Det kan hende du befinner deg i en sone som ikke tillater magi, hvis trylleformler forsvinner eller ikke fungerer. Kontroller journalen eller Skull-indikatoren over 3D-visningen for mulige årsaker til hvorfor magi ikke fungerer. Du kan også se ikonene over partystatusen for aktive trylleformler, varighet og gjenstående tid.

Finnes det en måte å få denne versjonens grafikk til å se ut som den opprinnelige grafikken?

Nei. Vi har implementert helt ny grafikk i dette spillet, og du kan ikke bytte den tilbake til den opprinnelige grafikken (som, du sikkert vet, så annerledes ut i de ulike versjonene av spillet).

Kan jeg importere karakterene mine fra den emulerte versjonen / de opprinnelige spillene?

Nei. The Bard's Tale Trilogy er en fullstendig overhaling av alle de tre spillene. Forskjellene er for mange, noe som betyr at det ikke er mulig å ta med disse partyene.

Hvordan lagrer spillet en overføring mellom Xbox- og Windows-versjonene?

Når du avslutter spillet på enten Xbox eller Windows mens du er logget på Microsoft-kontoen din, blir de nyeste lagringene lastet opp til skyen. Det tar vanligvis rundt fem minutter før lagringene er tilgjengelige på en annen enhet.

Hvordan endrer jeg hvilket språk spillet er på?

For Steam: Høyreklikk på spillet i biblioteket, velg alternativet Egenskaper og velg kategorien Språk. Derfra kan du velge språket fra rullegardinmenyen.

For Xbox: Spillet vil være på språket som vises i innstillingene for Xbox-konsollen. Du kan oppdatere denne innstillingen så lenge språket støttes.

For Windows og GOG: Spillet vises på språket i områdeinnstillingen til datamaskinen.

Jeg sitter fortsatt fast. Hva gjør jeg nå?

Gå til https://inxile.zendesk.com for mer hjelp fra inXile Entertainment.

Beslektede problemer

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Vanlige spørsmål om The Bard’s Tale Trilogy, som du leste om, eller om et annet problem?