Overføre Minecraft-verdener fra Wii U til Switch

Hvis du har Minecraft på Nintendo Wii og vil overføre det til Nintendo Switch, får du her vite hvordan du gjør dette.

Obs! Begge konsollene må være på, kjøre Minecraft og være koblet til samme nettverk.

1. På Wii U kontrollerer du at du har lagret den gjeldende verden, mens du spiller Minecraft.
  2. Velg Play Game på hovedmenyen. Hvis du ikke allerede er koblet til Nintendo Network, blir du deretter bedt om å koble til. Du må gjøre dette for å kunne overføre lagringen. Velg Connect to Nintendo Network.
  1. Velg lagringen du vil overføre, i Load-fanen, og velg deretter Transfer Save to Nintendo Switch.
  1. Bekreft overføringen ved å velge OK. Wii U begynner å se etter Switch for å starte overføringen.
  1. Åpne Minecraft på Nintendo Switch-konsollen, og velg Play Game på hovedmenyen. Hvis du ikke allerede er koblet til Nintendo Network, blir du deretter bedt om å koble til. Du må gjøre dette for å kunne overføre lagringen. Velg Connect to Nintendo Network.
  1. Trykk på Y i Load-fanen for å overføre lagringen fra Wii U. Velg OK på bekreftelsesskjermen for overføring av lagring.
  2. Den lagrede verdenen begynner å overføres fra Wii U-konsollen.
  1. Når overføringen er fullført, velger du OK på begge konsollene.
  2. Verdenen din vises nå i listen over lagrede spill – kos deg!

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Overføre Minecraft-verdener fra Wii U til Switch, som du leste om, eller om et annet problem?