Feilsøke Gears 5 for Windows 10

Hvis du har problemer med å spille Gears 5 i Windows 10, finner du løsningene på noen av de mest sannsynlige feilene som kan oppstå, her.

Skjermkortet ditt er under minstespesifikasjonene

Du får følgende feilkode når du prøver å spille Gears 5 på Windows:

GW500

Dette betyr at skjermkortet i Windows-enheten ikke oppfyller minimumskravene. Skjermkortet må ha støtte for DirectX 12 (funksjonsnivå 11).

Løsning

Oppgrader skjermkortet for å oppfylle minimumskravene for å spille spillet, og prøv på nytt.

GW504

Dette betyr at skjermkortet ble gjenkjent til å være under minstespesifikasjon for Gears 5.

Løsning

Vi anbefaler følgende skjermkort:

• AMD Radeon RX 570 eller AMD Radeon RX 5700
  • NVIDIA GeForce GTX 970 eller NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti

Du kan fortsette å spille spillet, men ytelsen er kanskje ikke optimal.

Skjermkortet er ikke kompatibelt med spillet

Du får følgende feilkode når du forsøker å spille Gears 5 på Windows:

GW501

Dette betyr at den installerte skjermkortdriveren på Windows-enheten har kjente kompatibilitetsproblemer.

Løsning

Gå til nettstedet for produsenten av skjermkortet, og oppdater til den nyeste driveren.

Skjermkortet har sluttet å svare

Du får én av følgende feilkoder når du spiller Gears 5 på Windows:

GW502

Dette betyr at skjermkortet i Windows-enheten har sluttet å svare og ble tilbakestilt av operativsystemet.

GW503

Dette betyr at et skjermkort ikke ble oppdaget.

Løsninger

Skjermkortet kan være ustabilt. Prøv å starte Windows-enheten på nytt.

Gå til nettstedet for produsenten av skjermkortet, og oppdater til den nyeste driveren. Hvis du bruker den nyeste driveren, kan du prøve å redusere de visuelle innstillingene.

Skjermkortet ditt har ikke tilstrekkelig VRAM

Du får følgende feilkode når du forsøker å spille Gears 5 på Windows:

GW510

Dette betyr at skjermkortet ble oppdaget med mindre enn 2 GB videominne.

Løsning

Vi anbefaler at skjermkortet har minst 2 GB videominne. Du kan fortsette å spille spillet med mindre videominne, men kvaliteten og ytelsen kan bli påvirket.

Systemet har ikke nok RAM

Du får følgende feilkode når du forsøker å spille Gears 5 på Windows:

GW511

Dette betyr at Windows-enheten ble oppdaget med mindre enn 6 GB systemminne.

Løsning

Vi anbefaler at Windows-enheten har minst 6 GB systemminne installert.

Systemet har lite RAM

Du får én av følgende feilkoder når du prøver å spille Gears 5 på Windows:

GW512

Dette betyr at Windows-enheten ikke har nok ledig minne tilgjengelig til å kjøre spillet.

GW513

Dette betyr at Windows-enheten ikke har nok minne.

Løsning

Vi anbefaler at Windows-enheten har minst 6 GB ledig systemminne. Prøv å lukke andre programmer for å frigjøre mer minne.

Sørg for at skjermkortet og Windows-enheten oppfyller minimumskravene for minne.
Vi anbefaler at skjermkortet har minst 2 GB videominne.

Hvis du reduserer Skaleringsoppløsningen i innstillingene i spillet og lukker andre programmer som kjører, kan det hjelpe med å frigjøre minne.

Beslektede problemer

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilsøke Gears 5 for Windows 10, som du leste om, eller om et annet problem?