Feilsøkingstips for FIFA 18

Hvis du har problemer med FIFA 18, finner du her noen tips om feilsøking som du kan følge. Gå til nettstedet for EA-hjelp hvis du vil lære mer om spillet, få flere feilsøkingstrinn eller åpne en støtteforespørsel. Gå til Answers HQ for å bli med i samtalen til fellesskapet.

På denne siden

Laste ned FIFA 18

Hvis du kjøpte FIFA 18 fra den digitale butikken, vil spillet være tilgjengelig i biblioteket. Gå til Mine spill og apper > Spill, og se etter FIFA 18 i fanen Klar til å installere.

Hvis du kjøpte FIFA 18 på plate, setter du inn platen, og dermed installeres spillet automatisk. Du finner det også under Mine spill og apper i Spill.

Hvis du har kjøpt en FIFA 18-spillpakke, for eksempel The Ronaldo Edition eller ICON-utgaven, leveres spillet med nedlastbart innhold som du kan laste ned til konsollen for å spille. I Mine spill og apper merker du FIFA 18-flisen og trykker på menyknappen på kontrolleren for å få tilgang til Administrer spill. Derfra finner du innholdet under Klar til å installere. Kontroller at du laster ned før du starter spillet, slik at alt vises der du forventer det.

Edition- og Gold-pakker som er tilgjengelige

Det finnes tre versjonene av FIFA 18 tilgjengelige for kjøp:

• Standard Edition:
    • FIFA 18-spill
    • Cristiano Ronaldo Loan
    • 5 Jumbo Premium Gold-pakker (én per uke, over fem uker)
    • 8 Special Edition FUT-pakker
  • Ronaldo Edition:
    • FIFA 18-spill
    • Cristiano Ronaldo Loan
    • 20 Jumbo Premium Gold-pakker (én per uke, over 20 uker)
    • 8 Special Edition FUT-pakker
  • ICON Edition:
    • FIFA 18-spill
    • Cristiano Ronaldo Loan
    • 40 Jumbo Premium Gold-pakker (to per uke, over 20 uker)
    • 8 Special Edition FUT-pakker
    • Ronaldo Nazario ICON Loan
    • 20 Team of the Week Loan Player-pakker (én per uke, over 20 uker)

Hvis du har en Premium Gold Pack-pakke, får du disse over en fem eller 20 ukers periode, avhengig av hvilken utgave av spillet du har kjøpt. Du vil ikke motta alle disse samtidig.

FIFA-poeng

Hvis du har spilt FIFA 17 frem til 31. desember 2017, kan du overføre poengene dine til FIFA 18. Gå til Overføre FIFA-poeng fra FIFA 17 til FIFA 18 for mer informasjon.

Hvis du kjøpte FIFA-poeng og de er ikke vises på kontoen din, gjør du følgende:

• Hvis du kjøpte FIFA-poeng fra en forhandler, må du kontrollere at du innløste FIFA-poeng til den samme kontoen som du spiller med.
    • Hvis et familiemedlem eller en venn innløst poengene, vises de bare på deres konto
  • Hvis du har kjøpt FIFA-poeng fra den digitale butikken, må du kontrollere at transaksjonen er fullført.
    • Du har mottatt en e-post til din faktureringskonto som varsler deg om at du har kjøpt FIFA-poeng.
    • Du vil også se et nylig kjøp når du logger på account.microsoft.com.

Hvis du ikke ser en transaksjon på kontoen din, og du ikke er belastet for poengene, må du kjøpe dem på nytt.

Oppdatere FIFA 18

Første gang du spiller FIFA 18 vil spillet utføre en oppdatering av innholdet. Dette er for å sikre at du spiller med den nyeste lagoppstillingen. Når du starter spillet, ser du en melding som varsler deg om at du må oppdatere før du kan spille. Du må være tilkoblet når du foretar oppdateringen. Hvis du har konsollen satt til å oppdatere automatisk, er det ikke sikkert at du ser meldingen, siden den vil oppdateres i bakgrunnen.

Hvis du har problemer med å spille nettspill eller opplevelser, for eksempel FIFA Ultimate Team (FUT), må du kontrollere at har du de nyeste oppdateringene. Gå til Mine spill og apper > Spill, merk FIFA 18, og trykk på menyknappen på kontrolleren. Velg Administrer spill, og velg deretter Oppdateringer.

Hvis du spiller frakoblet eller ikke har koblet til Xbox Live, kan det hende at du ikke har den nyeste versjonen av spillet. Hvis du har problemer, kan du koble til Xbox Live for å få de nyeste oppdateringene.

Beslektede problemer

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilsøkingstips for FIFA 18, som du leste om, eller om et annet problem?