Vanlige spørsmål om Microsoft Ultimate Word Games

Hva er Microsoft Ultimate Word Games?

Microsoft Ultimate Word Games er en samling med spill du kan starte fra én app:

• Crosswords – Det beste kryssordspillet du kan tenke deg! Det har mange ulike brettstørrelser og vanskelighetsgrader og en rekke alternativer. Du kan spille Crosswords akkurat slik du vil!
  • Jumble – Jumble er et svært vanedannende spill der du får en rekke bokstavfliser, og målet er å lage ord med dem.
  • Wordament – Utviklingen av det populære spillet som er tilgjengelig for Windows, iOS og Android. Finn så mange ord du kan på et brett med 4 x 4 bokstavfliser. Du kan spille alene eller i flerspillermodus mot tusenvis av spillere samtidig!

Her er noen av de nye funksjonene i Microsoft Ultimate Word Games:

• Hver spillmodus har flere eventyrkart der du kan få opptil tre stjerner for hver nøtt. Få minst én stjerne for å låse opp neste nøtt, og se om du kan nå frem til skatten på slutten av hvert kart!
  • Jumble og Wordament har hurtigspillingsmodi, som gjør at du kan spille så lenge du vil i økten.
  • Crosswords har en håndfull «søndagsnøtter» for de av dere som liker et vanskelig kryssord.
  • Hver spillmodus har en unik daglig utfordring hver eneste dag. Hvis du fullfører nok daglige utfordringer i løpet av en måned, får du spesialmerker.
  • Logg på med Microsoft-kontoen for å oppnå prestasjoner, konkurrere med vennene dine på ledertavlene og spore din personlige spillstatistikk. Hvis du logger på med en Microsoft-konto, lagres fremdriften din i skyen, slik at du kan spille spillet hvor som helst, uansett hva som skjer med enheten din.

Hvilke plattformer blir Microsoft Ultimate Word Games tilgjengelig på?

Microsoft Ultimate Word Games er foreløpig bare tilgjengelig på Windows 10-enheter. Hvis du vil ha spillet på andre enheter eller plattformer, går du til Facebook-området for å gi teamet beskjed om at du vil ha spillet på enheten din.

Hvis du har en Windows 10-telefon, blir spillet tilgjengelig snart – se Facebook-området for å få siste nytt.

Hva kommer til å skje med den eksisterende versjonen av Wordament på enheten min?

Hvis du allerede spiller Wordament på nettbrettet eller den stasjonære datamaskinen med Windows 10, oppdateres du automatisk til Microsoft Ultimate Word Games. Alle prestasjonene dine og all fremdriften din lagres i skyen for når du vil spille den opprinnelige versjonen av Wordament på andre enheter (for eksempel Windows 8.1 og Windows Phone 8/10). Ikke vær urolig – du kan oppnå nye prestasjoner og ny fremdrift som en del av Microsoft Ultimate Word Games.

Frenemies er ikke tilgjengelig ved lansering, men det blir inkludert i en fremtidig oppdatering.

Hvis du spiller i Windows Phone 8/10, iOS eller Android, kan du fortsette å spille den opprinnelige versjonen av Wordament uten at noe endres.

Må jeg ha en konto for å kunne spille?

Hvis du vil oppnå Xbox-prestasjoner eller holde på fremdriften i daglige utfordringer, må du logge på Xbox Live med Microsoft-kontoen. Ellers kan du spille som gjest.

Hvis du logger på med Xbox Live-kontoen etter at du har spilt som gjest, og det er første gang du har logget på med denne kontoen mens du har spilt Microsoft Ultimate Word Games, blir eventuell fremdrift du har oppnådd på gjestekontoen, automatisk overført til Xbox Live-kontoen. Dette betyr at du ikke mister noe fremdrift, og du får også prestasjoner for fremdriften du har oppnådd.

Hvis du logger på med Xbox Live-kontoen og har spilt Microsoft Ultimate Word Games på en annen enhet, blir fremdriften som er lagret i skyen, synkronisert med enheten, og all fremdriften og alle prestasjonene vises.

Du får følgende fordeler når du logger på Xbox Live:

• Vær i kontakt med Xbox Live-fellesskapet, vis prestasjoner, se spillklipp og mye mer.
  • Lagre spillagringene i skyen, og fortsett å spille på en annen Windows 10-enhet akkurat fra der du var.
  • Enkelt ta opp, fortell om, og del de største øyeblikkene med innebygd Spill-DVR.
    • Hvis du vil starte Spill-DVR mens du spiller, trykker du på Windows-logotasten+G.
    • Hvis du vil administrere innstillingene for Spill-DVR, starter du Xbox-appen, går til Innstillinger og velger Spill-DVR.
    • Du kan få tilgang til spillklipp du tar opp mens du spiller Microsoft Ultimate Word Games, via Xbox-appen.

Kan jeg spille i frakoblet modus?

Du må være tilkoblet for å kunne logge på kontoen, eller når du starter spillet for første gang, men etter dette kan du fortsette å spille i frakoblet modus i følgende modi:

• Single Player Adventure
  • Quick Play
  • Sunday Crosswords

Du må være tilkoblet for å kunne oppnå Xbox-prestasjoner og legge inn resultater på ledertavlen. Se delen Må jeg ha en konto for å kunne spille? ovenfor hvis du vil ha mer informasjon.

Jeg liker ikke reklame – hvordan blir jeg kvitt den?

Microsoft Ultimate Word Games byr på to betalte Premium-abonnementer som fjerner reklame i spillet. Den ene gir deg 30 dager med Premium, og den andre gir deg 365 dager med Premium. Gå til detaljsiden for Microsoft Ultimate Word Games for å se prisene for området ditt og foreta et kjøp.