Transaksjoner i spillet for World of Tanks

Oversikt

I World of Tanks for Xbox 360 kan du kjøpe gull i Microsoft Store og bruke det i spillet for å kjøpe stridsvogner, kamuflasje og andre tillegg. Du finner mer informasjon om disse transaksjonene på denne siden.

Om transaksjoner i World of Tanks

Må jeg kjøpe gull for å få den komplette World of Tanks-opplevelsen?

Nei, du trenger ikke å kjøpe gull for å more deg med World of Tanks.

Jeg har problemer med å kjøpe gull via Microsoft Store.

Se i kontodetaljene for å kontrollere at du har et gyldig kredittkort eller en annen gyldig betalingsmåte knyttet til Xbox Live-kontoen. Finn ut mer under Administrere betalingsalternativer.

Hvordan kontrollerer jeg betalingsloggen og ser gjennom transaksjonene mine i Microsoft Store?

Finn ut mer om disse emnene under Vise ordrehistorikken på Microsoft-kontoen.

Hvordan kan jeg få hjelp med kjøp jeg har gjort i World of Tanks?

Hvis du trenger hjelp med kjøp og valuta i spill, kan du ta kontakt med kundestøtte for Wargaming.net.

Støtte

Du kan kontakte kundestøtte for Xbox for å få hjelp med problemer relatert til kjøp av gull i Microsoft Store. Hvis du har problemer med å bruke eller administrere gull i World of Tanks, kan du kontakte spillutvikleren, Wargaming.net.

Beslektede problemer