Kjøp pakkeinnhold på Xbox One

I tillegg til å selge individuelle produkter, selger Microsoft Store på Xbox One også mye digitalt innhold sammen i "pakker".

En pakke kan for eksempel inneholde et spill, nedlastbart innhold og en virtuell valutapakke til én enkelt pris. Du sparer vanligvis penger på å kjøpe en produktpakke i stedet for å kjøpe produktene hver for seg.

Kjøpe en pakke

Følg denne fremgangsmåten for å kjøpe en pakke, enten du bruker et kredittkort, en forhåndsbetalt kode eller et sesongkort:

1. Trykk på Xbox-knappen  på kontrolleren for å åpne guiden.
  2. Velg Store, og bla deretter ned og velg Bla gjennom spill.
  3. Velg Søk i spill, og skriv deretter inn navnet på spillpakken.
  4. Velg spillpakken fra listen.
  5. Velg Kjøp.
  6. Bekreft at det oppførte betalingsalternativet stemmer, og klikk deretter på Kjøp for å kjøpe spillpakken.
    Obs! Hvis du bruker en forhåndsbetalt kode eller et sesongkort til å kjøpe en spillpakke, kan du se Løse inn en forhåndsbetalt kode for Xbox eller Løs inn koden eller gavekortet hvis du vil ha mer informasjon.

Slik bekrefter du om kjøpet var vellykket:

1. Logg på Microsoft-kontoen din i en nettleser.
  2. Velg Betaling og fakturering og deretter Ordrehistorikk for å se kjøpshistorikken din.

Installere innhold fra en pakke

Når du kjøper en pakke på Xbox One, får du velge hvilke produkter i pakken du vil laste ned. Se videoen nedenfor for å finne ut hvordan du kan administrere spillpakkene dine.

Administrere spillpakker

Se videoen Administrere spillpakker. Obs! Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Når kjøpet er fullført, klikker du på Administrer-knappen på produktinformasjonssiden. Deretter kan du velge individuelle produkter du vil laste ned, eller installere alle produktene i pakken umiddelbart.

Hvis du vil laste ned noen av produktene i pakken senere, finner du en flis for pakken du har kjøpt, i delen Klar til å installere i Mine spill og apper. Slik finner du den:

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Velg Spill og apper, og velg deretter Klar til å installere.
  3. Merk pakken, og trykk deretter på menyknappen  på kontrolleren.
  4. Velg Administrer spill.
  5. Velg de individuelle artiklene du vil installere, eller velg Installer alle.

Obs! Hvis du har problemer med å laste ned pakkeinnholdet, kan du se Problemer med nedlasting av et spill eller en app på Xbox One.

Laste ned tillegg du har kjøpt som en del av en pakke

Hvis ett kjøp inneholder flere tillegg, for eksempel et sesongkort eller en Limited Edition-spillpakke, må du kanskje laste dem ned separat. Du kan laste ned enkeltartiklene på to ulike måter:

• Se etter en butikk i spillet. Finn komponentartiklene for sesongkortet, og last dem ned der.
  • Last ned hvert enkelt tillegg fra Microsoft Store. Slik gjør du det:
    1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
    2. Velg Spill og apper, og velg deretter Klar til å installere.
    3. Velg Administrer spill.
    4. Installer ønsket tillegg.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du finner og laster ned tillegg for pakker, kan du se Finne Xbox One-innholdet du har lastet ned.