Vanlige spørsmål om å kjøpe digitale spill på Xbox One

Denne siden inneholder svar på vanlige spørsmål om kjøp av digitale versjoner av spill for Xbox One-konsollen.

Kjøpe digitale spill

Kan jeg kjøpe digitale versjoner av alle Xbox One-spill?

Alle Xbox One-spill har en digital versjon, såfremt det ikke finnes en påkrevd ekstern enhet (for eksempel "portal-enheten" i Skylanders SWAP Force).

Går jeg glipp av forhåndsbestillingsbonuser eller begrensede utgaver hvis jeg kjøper digitale versjoner av Xbox One-spill?

Det avhenger av spillet. Men noen spill, for eksempel Call of Duty: Ghosts, inkluderer faktisk ekstra bonuser med digitalt innhold som ikke følger med den diskbaserte versjonen av spillet. Andre titler, for eksempel Dead Rising 3, inneholder forhåndsbestillingsbonuser som følger med den digitale versjonen de to første ukene. Det vil bli mer og mer av slike bonuser i fremtiden, men vi kan ikke garantere bonuser i alle tilfeller.

Kan jeg laste ned den digitale versjonen på nytt hvis noe går galt eller hvis jeg bytter konsoll?

Ja, etter at du lisensierer og laster ned den digitale versjonen, kan du laste ned spillet på nytt. Se Regler for bruk av Xbox Live for mer informasjon.

Hvor mange digitale spill kan jeg lagre på harddisken på Xbox One-konsollen?

Det avhenger av størrelsen på spillfilene. Du kan selvsagt fjerne spillinnhold fra harddisken for å frigi plass til nye spill. Alt du har kjøpt og senere har slettet fra harddisken, kan lastes ned på nytt når som helst.

Vil fremgangen min lagres hvis jeg må laste ned den digitale versjonen på nytt?

Så lenge du fortsatt har spillagringsfilen (på harddisken eller i skyen), blir fremgangen din lagret, og den er tilgjengelig hvis du laster ned det digitale spillet på nytt.

Vil de digitale og fysiske versjonene av spillet være de samme når det gjelder grafikk, kvalitet, hastighet og ytelse?

Ja, digitale og fysiske versjoner vil være identiske når det gjelder de aspektene.

Kan jeg ta med et digitalt spill til en venn på samme måte som en fysisk disk?

Ja, du kan spille alle digitale spill i spillbiblioteket ditt alle steder du er logget på (i tillegg til hjemmekonsollen din).

Kan jeg veksle mellom digitale versjoner av Xbox One-spill?

Ja. Slik gjør du dette på Xbox One-konsollen:

• Fysiske (diskbaserte)
    • Du må installere spillet og spille det fra harddisken.
    • Disken må alltid stå i diskstasjonen når du skal spille.
  • Digitale
    • Du må installere spillet og spille det fra harddisken.
    • Du bruker ingen disk, så du kan enkelt veksle mellom spill.

Hva gjør jeg hvis jeg feilmeldingen "Du har nådd grensen for hvor mye du kan bruke i Microsoft Store i dag" vises?

Hvis denne feilmeldingen vises, må du kanskje legge til eller oppdatere faktureringsinformasjon. Slik gjør du det:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
    2. Velg Innstillinger.
    3. Velg Alle innstillinger.
    4. Velg Betaling og fakturering under Konto.
    5. Velg betalingstypen du vil legge til, eller velg Endre faktureringsadresse.
    6. Angi eller oppdater faktureringsinformasjonen.

Jeg har problemer med å spille et digitalt spill jeg nylig kjøpte. Hva kan jeg gjøre?

Hvis du har problemer med å laste ned spillet, kan du se Feilsøke treg nedlasting av spill eller apper på Xbox One.

Hvis du har problemer med å spille et spill, går du til siden Feilsøke Xbox One-spill og finner spillet ditt. Du finner feilsøkingsinformasjon på spillets side.

Kan medlemmer av familien min spille det samme spillet med meg på egne Xbox One-konsoller, eller må jeg kjøpe flere?

Hver Xbox One-konsoll må ha enten en digital eller fysisk kopi av et spill. Hvis du har andre Xbox One-konsoller og andre personer ønsker å spille det samme spillet med deg ved å bruke en slik konsoll, må hver konsoll ha en egen kopi av spillet.

I tillegg må hver person har en Xbox-konto (egen konto eller bruke en gjestekonto) for å spille på nettet i et flerspillermiljø for å kunne spille det samme spillet samtidig på forskjellige konsoller.

Kan jeg få refusjon for et digitalt spill?

Nei. Du kan ikke returnere et digitalt spill og få refusjon eller kreditt.