Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Vanlige spørsmål om bonusdager med spilltid på Xbox Live

Har du ikke et Gold-medlemskap ennå? Ikke noe problem! Alle Xbox Live-medlemmer kan spille gratis på nettet med venner mens bonusdager med spilltid på Xbox for alle pågår. Gå til Xbox Wire-siden for å få siste nytt om når bonusdager med spilltid på Xbox Live pågår, og hvilke spill du kan spille.

Bonusdager med spilltid på Xbox for alle gir deg muligheten til å oppleve flerspillerspilling, en av de store fordelene med et Xbox Live Gold-medlemskap, i alle flerspillerspillene du eier på alle Xbox-enhetene. Du kan konkurrere i kamper med venner og spillere over hele verden!

Les videre hvis du vil ha svar på vanlige spørsmål om denne fantastiske muligheten til å prøve flerspillerspilling.

Hva er bonusdager med spilltid på Xbox Live?

Bonusdager med spilltid på Xbox Live er en kampanje for å gi alle Xbox Live-medlemmer en smak av flerspillerspilling på Xbox One og Xbox 360 på utvalgte datoer.

Hvilke spill kan jeg spille?

Du kan spille alle spill som du eier, og som har flerspillermodus. Du kan i tillegg spille Xbox One-spill gratis! Gå til Xbox Wire-siden hvis du vil ha mer informasjon om hvilke spill som er med gratis i kampanjen.

Er spillene tilgjengelige over hele verden?

Ja, spillene som tilbys mens bonusdager med spilltid på Xbox for alle pågår, er tilgjengelige over hele verden.

Når slutter bonusdagene med spilltid på Xbox? Kan jeg fortsette å spille spillene som var gratis under kampanjen?

Når kampanjen er slutt, må du bli en Gold-abonnent for å kunne ha fortsatt tilgang til flerspillerspilling.

Hvis du vil fortsette å spille spillene som var tilgjengelige gratis, må du kjøpe dem i Store.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Vanlige spørsmål om bonusdager med spilltid på Xbox Live, som du leste om, eller om et annet problem?