Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Refusjon og kreditt for Marvel Heroes Omega

Marvel Heroes Omega ble fjernet fra Microsoft Store 29. november 2017, og spillet kan ikke lenger spilles. Hvis du har kjøpt nedlastbart innhold for spillet, får du kreditt eller refusjon automatisk på kontoen din som følger:

• Du får kreditt eller refusjon automatisk hvis du kjøpte nedlastbart innhold for Marvel Heroes Omega fra Microsoft Store mellom 1. september og 29. november 2017.
  • Når det gjelder nedlastbart innhold for Marvel Heroes Omega du har kjøpt mellom 31. oktober og 29. november 2017, blir refusjonen kreditert til den opprinnelige betalingsmåten din.
  • Når det gjelder nedlastbart innhold for Marvel Heroes Omega du har kjøpt mellom 1. september og 30. oktober 2017, blir refusjonen i form av kreditt i Store.

Refusjonen eller kreditten vises på kontoen innen 31. januar 2018. Kreditten du mottar, er i valutaen som samsvarer med Microsoft-kontoen din.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Refusjon og kreditt for Marvel Heroes Omega, som du leste om, eller om et annet problem?