Forhåndsbestille digitale Xbox One-spill i Microsoft Store

På denne siden

Kjøpe og administrere forhåndsbestilte spill

Finne og administrere forhåndsbestillingene

Du kan holde oversikt over forhåndsbestilte spill, alt annet du har kjøpt via Microsoft Store, å logge på Microsoft-kontoen. Der velger du fanen Betaling og fakturering og deretter Kjøpshistorikk.

Kjøpshistorikk-siden lar deg enkelt vise og administrere forhåndsbestillingene på ett sted.

Få forhåndsbestillingsbonuser

Uansett når du blir belastet for forhåndsbestillingen, har du rett på eventuelle forhåndsbestillingsbonuser som kan være inkludert med spillet. Se beskrivelsen av spillet i Microsoft Store for å se om det finnes forhåndsbestillingsbonuser.

Enkelte spill har bonuser som blir tilgjengelige med en gang, mens du i andre tilfeller kanskje må vente til spillet er utgitt før du får bonusene. Hvis en bonus ikke vises like etter at du har foretatt bestillingen, kan du regne med å motta den samme dag som forhåndsbestillingen blir tilgjengelig.

Gå til Vise nedlastbart spillinnhold for Xbox One hvis du vil se hvordan du finner og installerer innhold på Xbox One.

Når blir jeg belastet for spillet?

Hvis du bare har brukt kontokreditt til å forhåndsbestille spillet, trekkes saldoen umiddelbart. Hvis du har brukt et kredittkort eller delt betalingen mellom kredittkort og kontosaldo, blir du belastet omtrent ti dager før spillet lanseres.

Hvis kontosaldoen er har et lavere beløp enn beløpet du godkjente for forhåndsbestillingen, trekkes resten fra kredittkortet ditt. Du mottar en e-postmelding på faktureringskontoen din som bekrefter at den gjenstående kortbetalingen er trukket, og du kan spille spillet samme dag det lanseres.

Jeg fikk en melding om at det er problemer med å godkjenne betalingen for forhåndsbestillingen. Hva skal jeg gjøre?

Vi kunne ikke hente inn betalingen. Hvis du ikke vil miste forhåndsbestillingen eller eventuelle bonuser, følger du instruksjonene i meldingen du mottok, eller fremgangsmåten nedenfor:

1. Logg på kontoen din på account.microsoft.com/orders.
  2. Finn det forhåndsbestilte spillet i kjøpshistorikken din, og velg Endre betalingsmåte.
  3. Du kan velge en annen betalingsmåte eller legge til en ny på skjermen Velg en annen betalingsmåte.

Hvis du ikke har noen annen betalingsmåte, prøver vi å hente inn betaling fra betalingsmåten på nytt før spillet lanseres. Forhåndsbestillingen din blir avbrutt hvis dette mislykkes.

Feilsøking

Denne delen inneholder feilsøkingstrinn for å hjelpe deg med problemer du kan få med bakgrunnsinstallasjonen av spillet ditt.

Du må oppdatere for å kunne forhåndsbestille et spill

Hvis du får en melding om at spillet bruker den nyeste Windows-oppdateringen, betyr dette at du kjører en tidligere build av Windows 10.

Du finner ut hvilken versjon av Windows 10 du må kjøre, ved å rulle ned til Systemkrav-delen på siden med spilldetaljer og se etter versjonen ved siden av OS. Her kan det for eksempel stå at Windows 10 versjon 14393.102 eller nyere kreves.

Hvis du vil se hvilken versjon du kjører, går du til Innstillinger, Om og ser etter OS-build.

Du kan oppdatere til den nyeste versjonen ved å gå til Innstillinger, Windows Update og deretter Se etter oppdateringer.

Spillet ditt vises ikke i Mine spill og apper

Hvis spillet ditt ikke vises i Mine spill og apper og du har fullført forhåndsbestillingen, må du kanskje søke etter spillet i Microsoft Store. Hvis det opprinnelige kjøpet lyktes, kan du laste ned spillet, og du trenger ikke å betale på nytt.

Slik søker du etter spillet i Microsoft Store:

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, og velg Hjem for å gå til Hjem-skjermen.
  2. Bla mot høyre til Microsoft Store, og velg deretter Spill øverst på skjermen.
  3. Rull nedover, og velg Søk i alle spill.
  4. Skriv inn tittelen på spillet, og velg Søk.
  5. Velg forhåndsbestillingsversjonen fra listen over tilgjengelige spill.
  6. Velg Installer for å starte installasjonen.

Hvis du ikke ser alternativet Installer, eller hvis du ser en pris for kjøpet, må du ikke kjøpe spillet, siden dette kan føre til at du blir belastet på nytt.

Slik bekrefter du om det opprinnelige kjøpet lyktes:

1. Logg på Microsoft-kontoen din i en nettleser.
  2. Velg Betaling og fakturering og deretter Ordrehistorikk for å se kjøpshistorikken din.

Hvis det opprinnelige kjøpet lyktes, vises transaksjonen som «Fullført». Hvis du ser en fullført transaksjon for spillet, men ikke alternativet for å installere spillet på konsollen, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Spill som kan forhåndsbestilles

Hvis du vil se en fullstendig liste over spill du kan forhåndsbestille i dag, går du til siden med kommende Xbox One-spill. Du kan vise detaljene for tilgjengelige forhåndsbestillingsbonuser ved å rulle ned til delen for spilldetaljer eller pakkedetaljer nederst på siden med spillinformasjon.

Du kan også finne en liste over Xbox Play Anywhere-spill som er tilgjengelige for forhåndsbestilling, ved å gå til siden Xbox Play Anywhere.

Vanlige spørsmål

Når kan jeg spille spillet?

Du kan spille spillet så snart det utgis i landet der du befinner deg, vanligvis like etter midnatt på utgivelsesdagen.

Obs! Hvis du bor i et land som har flere tidssoner, kan det bli forsinkelser i enkelte soner.

Kan jeg forhåndsbestille alle spill?

Nei. Bare utvalgte spill er tilgjengelige for forhåndsbestilling.

Når jeg prøver å starte spillet, får jeg en melding om at jeg ikke eier det. Hva gjør jeg?

Dette betyr at du enten har avbrutt forhåndsbestillingen for spillet, eller så kunne ikke vi fakturere betalingsmåten din før spillet ble lansert. Du blir nødt til å kjøpe spillet.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Forhåndsbestille digitale Xbox One-spill i Microsoft Store, som du leste om, eller om et annet problem?