Finne spill og spillinnhold etter at du har løst inn en kode på nettet på Xbox One

Når du har løst inn en kode på nettet, installeres spill og nedlastbart spillinnhold automatisk på hjemmekonsollen hvis du har satt strømmodusen til Øyeblikkelig på og under System > Oppdateringer har merket av for Sørg for at mine spill og apper er oppdatert. Bruk instruksjonene på denne siden hvis du vil installere dem manuelt senere eller på en annen konsoll enn hjemmekonsollen.

Spill

1. Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren for å gå til Hjem-skjermen.
  2. Bruk venstre styrespak til å gå ned til Mine spill og apper og deretter velge Vis alle. Trykk på A-knappen for å velge den.
  3. Gå til Spill, og velg deretter fanen Klar til å installere øverst på skjermen.
  4. Merk spillet du vil installere, og trykk deretter på A-knappen på kontrolleren.
  5. Velg Installer alle for å installere spillet og alle tilgjengelige tillegg, eller velg Velg hva du vil installere for å installere bestemt innhold.

Tillegg og nedlastbart spillinnhold

1. Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren for å gå til Hjem-skjermen.
  2. Bruk venstre styrespak til å gå ned til Mine spill og apper, og velg deretter Vis alle. Trykk på A-knappen for å velge det.
  3. Velg Spill, og merk spillet du har et tillegg for.
  4. Trykk på menyknappen , og velg deretter Administrer spill og tillegg.
  5. Velg fanen Klar til å installere.
  6. Merk tillegget eller spillinnholdet du vil installere, og trykk deretter på A-knappen på kontrolleren.

Kan du ikke laste ned innholdet?

Hvis du har problemer med å laste ned spill eller spillinnhold, prøver du følgende:

• Se etter tjenestevarsler. Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er tilgjengelig og prøver på nytt:
Spill og sosialt: oppe og går
2018-12-14T06:22:14.0618840+00:00

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Finne spill og spillinnhold etter at du har løst inn en kode på nettet på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?