Feilmeldinger ved synkronisering av Xbox One-spillagringer til skyen

Skylagringer gjør at du kan spille spill på flere konsoller. Hvis du har flere Xbox One-konsoller eller vil spille spill hos en venn, kan du lagre spillagringene dine i skyen. Dermed kan du fortsette spillet på en annen konsoll fra der du slapp.

Denne siden viser hva du gjør hvis du får en feilmelding når du prøver å synkronisere spillagringer som lagres i skyen.

Obs! Hvis du har andre problemer med å bruke spillagringer i skyen, kan du se Vanlige spørsmål om skylagrede spill på Xbox One.

På denne siden

Vi kan ikke lagre ytterligere informasjon for …

Denne feilmeldingen vises når konsollen går tom for plass for lagrede spill under synkronisering med skyen. Du må frigi plass ved å slette lagringer du ikke lenger trenger. Eller du kan ignorere feilmeldingen og fortsette å spille uten mulighet til å lagre.

Hvilken vil du bruke?

Denne feilmeldingen vises når konsollen har nyere eller andre lokalt lagrede data enn dataene som er lagret i skyen, vanligvis etter at du har spilt frakoblet. Du kan velge hvilke lagrede data du vil bruke – de lokalt lagrede dataene eller versjonen som er lagret i skyen – og du blir varslet om hvilke data som er nyest. Velg lagringen du vil bruke, og fortsett deretter.

Din andre Xbox bruker lang tid på å synkronisere til skyen

Denne feilmeldingen vises når du spiller på en Xbox One-konsoll etter at du har spilt på en annen Xbox One-konsoll som ikke er ferdig med å synkronisere lagringene dine til skyen. Du har to alternativer:

• Velg Synkroniser sist lagrede data for å stoppe opplastingen til den andre konsollen og i stedet synkronisere dataene på konsollen du for øyeblikket bruker. Du mister kanskje usynkroniserte data fra den andre konsollen.
  • Velg Fortsett å vente og løs synkroniseringsproblemet med den andre konsollen. Dette betyr vanligvis at du må logge på profilen din på den konsollen og la den fullføre opplastingen.

Vi kunne ikke synkronisere informasjonen med skyen

Denne feilmeldingen vises når Xbox One-konsollen ikke kan opprettholde tilkoblingen til Xbox Live. Hvis du kan, velger du alternativet Spill i frakoblet modus for å bruke dataene på konsollens harddisk i stedet.

Slik tester du nettverkstilkoblingen:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Gå til System > Innstillinger > Nettverk.
  3. Velg Nettverksinnstillinger.
  4. Velg Test nettverkstilkobling til høyre på Nettverksinnstillinger-skjermen. Testen kjøres automatisk, og du blir varslet hvis det er et problem med tilkoblingen.

Hvis det vises en feilmelding i løpet av testen, prøver du løsningen for nettverkstilkoblingsfeil for Xbox One.

Vi kunne ikke skaffe dine siste lagrede data

Hvis du får denne feilmeldingen, kan dette bety at Xbox Live-tjenesten for sosialt og spilling er begrenset. Hvis du ser eventuelle statusvarsler for Xbox Live-tjenesten her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Spill og sosialt: oppe og går
2019-07-23T13:45:46.6014197+00:00

Beslektede problemer

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilmeldinger ved synkronisering av Xbox One-spillagringer til skyen, som du leste om, eller om et annet problem?