Feilsøke oppdagelse av ekstern lagringsenhet på Xbox One

Denne artikkelen beskriver systemkravene til eksterne lagringsenheter for Xbox One, samt hva du kan gjøre hvis ikke konsollen din oppdager en tilkoblet ekstern disk.

Viktig! Kontroller at du ikke har viktig informasjon lagret på harddisken før du konfigurerer den for bruk med Xbox One. Xbox One formaterer harddisken.

Krav

For at en ekstern lagringsenhet skal kunne lagre spill og apper fra Xbox One, må den oppfylle følgende krav:

• Den bruker en USB 3.0-tilkobling. Hvis du bruker en USB-hub, må huben også være USB 3.0 eller nyere.
  • Den har en lagringskapasitet på 256 GB eller mer.
  • Den har en partisjon. Harddisker har som regel en forhåndsformatert partisjon. Se produsentens instruksjoner hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du oppretter en partisjon på en ekstern harddisk.
  • Ikke flere enn tre lagringsenheter er koblet til konsollen samtidig.

Enheter som ikke oppfyller disse kravene, blir behandlet som medielagringsenheter, for eksempel til musikk eller video. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Administrere lagring på Xbox One.

Oppdage den eksterne lagringsenheten

Slik sjekker du om konsollen oppdager lagringsenheten:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger > System > Lagring.
  3. Hvis lagringsenheten står oppført, har konsollen oppdaget den.

Hvis konsollen ikke oppdager en ekstern lagringsenhet

Løsning 1: Kontroller at du har installert alle de nyeste oppdateringene for Xbox One.

Det kan hende at det finnes nye oppdateringer for Xbox One, og at du må oppdatere systemet manuelt for at det skal oppdage den eksterne enheten. Slik oppdaterer du:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og velg deretter System > Innstillinger > System > Oppdateringer.
  2. Hvis Oppdatering tilgjengelig vises, finnes det en oppdatering du må installere.
  3. Når du er ferdig å installere oppdateringen, går du tilbake til Innstillinger og velger System > Lagring. Se om enheten vises i listen.

Hvis lagringsenheten fortsatt ikke vises eller det ikke fantes ventende oppdateringer, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Juster strømstyringen for lagring hvis du er i modusen Øyeblikkelig på.

Sjekk strøminnstillingen. Hvis du er i modusen Øyeblikkelig på:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger > Strøm og oppstart > Strømmodus og oppstart.
  3. Kontroller at Strømmodus er satt til Øyeblikkelig på.
  4. Fjern merket for Når Xbox er av, skru av ekstern lagringsplass.
  5. Start Xbox-konsollen på nytt, og gå deretter til Innstillinger og velg System > Lagring, og se om enheten din nå vises i listen.

Løsning 3: Andre ting du kan prøve.

Hvis Xbox One fortsatt ikke oppdager den eksterne lagringsenheten:

1. Fjern lagringsenheten og koble den til på nytt.
  2. Koble enheten til en annen USB-port på konsollen.
  3. Slå konsollen av og på:
    1. Hold av/på-knappen foran på konsollen inne i cirka 10 sekunder.
    2. Slå på konsollen igjen, og se deretter om den oppdager den eksterne lagringsenheten.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilsøke oppdagelse av ekstern lagringsenhet på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?