Bytte av spillplater for Xbox One

Hvis du har kjøpt et spill på plate og det ikke lar seg installere på konsollen din, kan du byttet det ut innen 90 dager etter kjøpsdatoen, i henhold til vilkårene i Microsofts bytteordning for spillplater.

Obs!  Vær oppmerksom på følgende før du kontakter oss for å bytte plate:

• Hvis du ikke kan spille av en plate på Xbox One-konsollen, kan du først prøve Feilsøke problemer med å spille av en plate på Xbox One for å løse problemet.
  • Microsofts bytteordning for spillplater gjelder BARE for spill som er utgitt av Microsoft, og er avhengig av tilgjengelighet. Hvis spillet er utgitt av et annet selskap, må du kontakte selskapet for å få deres retningslinjer når det gjelder å bytte ut plater. Hvis du vil se gjennom spill utgitt av Microsoft, kan du gå til Microsoft Store.

Bytteordning for spillplater

Slik bytter du spillet ditt

Følg denne fremgangsmåten for å bytte et Microsoft-spill:

1. Du bør først forsøke å bytte ut platen hos forhandleren du opprinnelig kjøpte spillet fra.
  2. Hvis du ikke får byttet spillet hos forhandleren, og det er innenfor garantiperioden for tilbehøret for kjøpet, kontakter du kundestøtten for Xbox.
    1. Du må oppgi følgende informasjon til kundestøtterepresentanten, så du bør sørge for å ha den klar:
      • E-postadressen
      • Den opprinnelige kvitteringen.
      • Bilder av forsiden og baksiden av platen
      • Xbox-gamertagen din
      • Konsoll-ID-en din
    2. Du finner Xbox-gamertagen din ved å dobbelttrykke på Xbox-knappen på kontrolleren, og deretter rulle opp til den påloggede profilen din. Gamertagen vises under profilbildet ditt.
    3. Du finner konsoll-ID-en din ved å dobbelttrykke på Xbox-knappen  på kontrolleren og rulle ned til Innstillinger. Velg Alle innstillinger, System og deretter Konsollinformasjon og oppdateringer. Noter konsoll-ID-en.

Vilkår og betingelser for Microsofts bytteordning for spillplater

DETTE PROGRAMMET GJELDER BARE FOR EIERE AV XBOX ONE-KONSOLLER I LAND DER XBOX ONE SELGES HOS AUTORISERTE FORHANDLERE.

• Du må være fylt 18 år.
  • Microsoft erstatter bare samme spilltittel. Microsoft kan velge å levere en digital versjon av tittelen i stedet for en ny plate.
  • Dette programmet er utelukkende for KUNDESLUTTBRUKERE. Du må ta med serienummeret på Xbox One-konsollen for hver bestilling. Du kan be om ett (1) bytte for hvert spill.
  • Dette tidsbegrensede programmet er avhengig av tilgjengelighet, og det kan endres uten varsel.
  • Microsoft bytter kanskje bare utvalgte titler, og har ingen forpliktelse til å bytte alle titler eller en bestemt tittel.
  • Disse vilkårene og betingelsene utgjør hele avtalen mellom partene, og de har forrang fremfor alle avtaler og kommunikasjoner (muntlige eller skriftlige) angående programmet.

Kontakte andre spillselskaper

Hvis spillet ikke er utgitt av Microsoft, må du kontakte spillutgiveren for å få informasjon om retningslinjene for erstatningsplater.