Avinstallere Xbox One-spill eller -apper for å frigjøre harddiskplass

Vi gir deg beskjed når det er lite ledig plass på Xbox-konsollen. Og hvis det ikke er nok plass når du prøver å installere et nytt spill, hjelper vi deg å lage plass, slik at du kan installere det med en gang.

Slik frigjør du plass:

• Legg til ekstern lagring (minst USB 3.0 og 256 GB).
  • Avinstaller noe:
    1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og velg deretter Mine spill og apper > Vis alle.
    2. Når du har uthevet noe du vil avinstallere, trykker du på menyknappen .
    3. Velg Administrer spill og tillegg, og velg deretter Avinstaller alle.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Avinstallere Xbox One-spill eller -apper for å frigjøre harddiskplass, som du leste om, eller om et annet problem?