Avinstallere Xbox One-spill eller -apper for å frigjøre harddiskplass

Vi gir deg beskjed når det er lite ledig plass på Xbox-konsollen.

Slik lager du mer plass:

• Legg til ekstern lagringsplass (minst USB 3.0 og 256 GB).
  • Avinstaller noe:
    1. Velg Mine spill og apperHjem-skjermen, og velg deretter Vis alle.
    2. Når du har uthevet noe du vil avinstallere, trykker du på menyknappen på kontrolleren.
    3. Velg Administrer spill og tillegg og deretter Avinstaller alle.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Avinstallere Xbox One-spill eller -apper for å frigjøre harddiskplass, som du leste om, eller om et annet problem?